TheRaskol Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Geçen gün pc için bir koltuk almışım. Anamm böyle arkayada yaslanılıyor ^^' Harika harika 9 saattir pc karşısındayım. Almayanlarda hemen alsın bence (tu) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 başarısızsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 daha kaliteli koltuklar var demek onlardan alsan üstünde uyur kendini yapıştırırsın o halde: ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Önceden şöyle bir şey vardı. Dötüm belim tutmaz oldu. Buna geçince büyük bir devrim yaşamış oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 ben de yakın zamanda böyle bi koltuğa geçiş yaptım hakikaten rahat. çalışma masasında da pc başında da kullanıyorum. amma velakin yaslanılan yerleri daha uzun olanlar var onlardan istiyorum pcye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 ben ayakta kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 yakınca gacır gucur etmeye başlicak.. görürsün ozaman rahatlığı.gecenin bi yarısı kimse uyanmasın die hareketlerimi kısıtlıyorum mal gibi.. O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 benimde var güzel koltuumda.. cs oynarken sırtım arıo.. koltua sırtım alışmadı mı ne acaba?!:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 valla aynı estetikliğini ve rahatlığını koruyor (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çepiþ Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 eisenheim said: yakınca gacır gucur etmeye başlicak.. görürsün ozaman rahatlığı.gecenin bi yarısı kimse uyanmasın die hareketlerimi kısıtlıyorum mal gibi.. O.o hahahhaa o kısıtlamaları iyi bilirim:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 abi montajında kullandığınız altıgen uçlu abuk tornavidamsı şey var ya, onla sıkın bi arada. benimki geçen yapar oldu, aklıma geldi sıktım biraz düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 ben taburede oturuyorum.gayet rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Koltuk for the win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 rahat sandalye veya koltuklarda oturmazsak pc başında uzun süre oturuyoruz çünki ilerde ciddi sorunlar yaşatabiliyo mesela bende ayakta durduğum zamanlar mesela bankada sıra beklerken bel ağrısı yani oraya çöküp yere oturasım geliyo o derecede doktora gittim rahat koltuk ve sandalyede oturmadığın içino lmuş dedi ve metalden bi korse taktırıyor size 100 ytl idi galiba fiyatı bu metal korse kemikleriniz felan dfüzeltiyo heralde fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Killer said: ben taburede oturuyorum.gayet rahat. arkana yaslanabiliyomusun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 he valla cok rahat.dene bi.doktor tavsiyesi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Aygaz tüpün üzerine minder koyuyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 osurarak mı dolduruyon tüpü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 minder de arıtma görevinde kullanılıyor herhalde ^^' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 bende bundan ıstıyom [imghttp://img249.imageshack.us/img249/4008/chairmb1.jpg[/img] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 ben yatakta kullanıyorum mesela bazen karnımın üstüne laptopu koyuyorum bir ağrı bir ağrı şimdi de göbeğim yanıo zaten değişik oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 kışın yorganın içine gir laptoputa koy hamam hamam yanıyo gavur şeyi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 bende bazen kasayı kolumun altına alıyom zaten değişiklik olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 bende bildiğin koltuk var böyle arkası oynuyor 50 derece, 30 dk da bir gerilirim aşırı rahat bişi sanırım başka bişiyle bilg. başında oturamam artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 ben yemek masasının koltugunu kullanıyom lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar