paramecium Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Selam, Audi, Detroit Auto Show 2008'de ilk kez V12 60° TDI motorlu üst sınıf spor otomobilini tanıttı. 6 litre hacime sahip motor 500Hp güç ve 1000Nm tork üretiyor. 0-100km/h 4,2sn; 300km/h sürat bildirildi. 1750rpm'de maksimum torka ulaşıldığı bildiriliyor. Motor temel olarak R10 referans alınarak geliştirilmiş. Bilindiği gibi R10 5,5 litre hacimli motoruyla 650HP güç üretiyor ve max hızı 330km/h (dişli oranları sebebiyle). Silindir çapı: 83,0 mm Stroke: 91,4 mm Toplam hacim: 5.934cc Motor uzunluğu: 684 mm (V8 TDI'dan sadece 166 mm daha uzun) Sıkıştırma oranı: 16,0:1 Görseller Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 benım ıkı gece ruyama gıren bır arac!! tek kelımeyle mukemmel ...tabı bu benım gorusum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 son hiz dusuk olmus bunu soyleyebilirim sesini duymak lazim yani bu sinifta butun olay seste bitiyor birde tuketimini merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 walla ben otobüste yol alırken eskişehir yolunda. gördüm ve bakakaldım.. R8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 1) arka spoiler yakışmış 2) Motorun üstündeki kirmizi kapak bana back to the future u anımsattı :) Bence çok şık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 cok şık olmus gerçekten. Çalıştırma butonun Ordaki sport ve racing seçenekleri ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 r8 alıpta dizel versiyonunu almak çok saçma geliyor bana hala. spor bi arabayla ekonomi düşünmek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 gayet guzel olmus, carbon fiber ic tasarim baya hosuma gitti :) geri vites konumu topuzda sol assagida gosteriliyo ama sol yukarda. olmamis! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 foto acılarından mı bilemedim ama farlar biraz yukselmis gibi geldi bana, cok iyi olmus, hava delikleri fln efsane, kesinlikle on numara, q7 v12 tdi motoru zaten bu degil mi. bide açılmamısmıydı bu konu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Harbiden şuanki R8den güzel olmuş dizeli :) İlginç firma şu audi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 ya bunun ön tamponu çok "delik" değil mi? ABT falan gibi firmaların yaptıı eblek bodykitler gibi ön tampon. ama gerisi süper :P bi de ne motormuş be, aracın arkasını kapatmış tamamen hava girişiydi bilmemneydi... bunsuz nası açarsın para (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 ben spy shot fotosu olan bi topic açmıştım zaten R8 TDI diye. iç mekan resimlerinden birinde koptum :D 4.500 d/d red-line :D kamyon gibi bi de tasarımına bak :D da neden bilgisayar ilüstrasyonu bu fotolar? gerçeğini üretmemişler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 detroit auto show var şu an. araştırırsan bulursun. gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 tor tor tor tor .. saka saka guzel olmus ellerine saglik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Yalnız hakkaten o kadar kısa devir şeridiyle nasıl sportif sürüş olacak? Audi'nin o sürekli değişken oranlı şanzıman falan olur heralde buna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 yalniz utanmadan bu kadar yurutme olmaz ya direksiyon uzerindeki calistirma tusu ve one bagli araba surus tipi degistirme bu kadar utanmadan nasil calabiliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 6 litre v12 motor ekonomi için üretilmez ki.burda önemli olan dizel motorun, benzinliden farklı olan özellikleri diye düşünüyorum. ayrıca değişik egsozlarla çok hoş sesler çıkabiliyo dizellerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 matama said: yalniz utanmadan bu kadar yurutme olmaz ya direksiyon uzerindeki calistirma tusu ve one bagli araba surus tipi degistirme bu kadar utanmadan nasil calabiliyorlar aynı f430 daki manettino olmuş... audi diğer markalardan çalıyo dediğimde bana kükremiş miydiniz ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 caliyor dediginde adamlar bu designi cok daha once yapmis satiyorlardi o yuzden karsi ciktik ama bu sefer direk calmislar yani utanmadan hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 hmm.. ama bak niyetleri varmış demekki bişeyler araklamaya onu bilmişim en azından :P :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 h1v said: 6 litre v12 motor ekonomi için üretilmez ki.burda önemli olan dizel motorun, benzinliden farklı olan özellikleri diye düşünüyorum. ayrıca değişik egsozlarla çok hoş sesler çıkabiliyo dizellerden. tor tor tor? tar tar tar? ram ram ram? ror ror ror? saka bee saka :P guzel olmus hos olmus dizel severiz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Wow mükemmel olmuş tasarımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Bu ne abi boyle, zibidi gibi. Araba dedigin asil olacak : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 odeğilde bunun bagajı nerde? halatı nereye koycaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 neyse marv sen haklisin bundan sonra audi hirsiz firmadir kardesim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar