heracles1986 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Arkadaşlar bu program güvenlimidir nasıldır görüşlerinizi alabilirmiyim yada alternatif bu daha iyidir diyebilceğğiniz bi program malum son zamanlarda hack şifre çalma problemleri hat safhada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 gayet güvenlidir. ancak tam koruma sağlamaz. %100 koruma için online armor free yi tavsiye ediyorum. tüm testlerden 1.likle çıktı artı free yani.. zone alarm internet security suit kurarsan daha beter. makinenin canına okuyor. sistemi çökertiyo resmen. kişisel bilyisayar zıkımı değil. öle işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boo Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 çok imba program. firewall dedin mi akla ilk gelir. o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 boo said: çok imba program. firewall dedin mi akla ilk gelir. o derece. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Eskiden kullanıyordum fakat daha sonra XPnin kendi firewallına geçtim. Gayet güvenli bir programdır ama çok göz önünde olduğundan çok da kurcalanıyor yani bir ara sadece zone alarm nasıl çökertilir diye yazılar vardı. Kısacası çok fazla düşmanın yoksa XPnin firewallı gayet yeterli bişi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 zonealarm mükkemmell bir program. ama herşeyi kendisi yapmıyor. örneğin bi program internete girmek istiyor mesela, ne programı olursa olsun sana izin vereyim mi diye soruyor. mesela sen bakarsın, trojan falandır izin vermezsin. başında akıllı bi kullanıcı olunca zonealarmdan iyisini tanımam. ama şu online armoru ilk kez bu topakta duydum ona bakıcam şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Bedava firewall [webroot ve Comodo] diye topik açtım, biraz aşağıda duruyo, zonealarmın da linki var hatta, yorumda yaptık. Hadi aramaya üşendin de, bakmayada mı üşendin sayfaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 şöyle yardımcı olayım sizlere: 2007 Firewall(Güvenlik Duvarı) Testi Teste Yeni katılanlar: * Online Armor Personal Firewall 2.0.1.204 * ProSecurity 1.40 beta 1 * Rising Personal Firewall 2007 19.33.10 * TheGreenBow Personal Firewall 2.60.005 Methodology Each firewall was tested twice against 26 leak tests - once with its default, out-of-the-box settings, and once with its highest security settings. Each firewall was then awarded an overall score derived from its pass/fail result against each test. The higher the score, the better the firewall performed against the range of leak tests. For every test the firewall passed on its default settings it gained 125 points. For those tests that the firewall failed on its default settings but passed on its highest security settings it gained 100 points. The number of tests per firewall settings is 77. Thus the maximum score is 77 * 125 = 9625 points. The tested firewalls were installed on Windows XP SP2, Internet Explorer 6.0 was set as the default browser and was running during the tests. testte online armor 1., comodo 3. zonealarm pro 5. olmuş. zonealarm free ise baya baya aşağıalrda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar