kermit Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 tanışalımmı derken ? benlemi ? yoksa nişanlımdan mı bahsediyosun ? bu konularda hassasımdırda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 kermit said: tanışalımmı derken ? benlemi ? yoksa nişanlımdan mı bahsediyosun ? bu konularda hassasımdırda bariz nisanlına asılıyor sen uyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çikilop Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Büyük Arşiv(no rapid kota dostu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 tükanın önnü kapatma; satmıyoz hadbakim kışt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çikilop Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 bu benim yeni gözdem bu da yeni gözdemin başka fotosu bu da yeni gözdemin gözdesi bu da yeni gözdemin gözdesinin arabası bu da yeni gözdemin ayakkabıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 evet kız bi önceki sayfadaki kızla aynı kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 hani memesinin ucu olmayan o.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çikilop Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Gözdenin gözdesinin arabası resmi bi galerye,sondaki resimde bir ayakkabıcıya gidildiği sırada çekilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 öyle bi ayakkabiligim olsa ayakkabi secemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Mike said: Ferrero said: 93death93 said: yvz5 said: omg mesela gördüğümüz gibi çok tatlı görünümlü bu tarz bir kızla görüşmeleri ilerletip bir gün buluşmuştum. kızın boyu 1.50 imiş. bi daha görüşmedik. bu yüzden internet sux. sdfsdfsdxzx ama resımde gördüğünüz , arkadaşımın(gökcenin) boyu 160dan uzun. yabancı resımler koyun Türk değil. yoksa kafanız gözünüz yarilabilir kanımca. genç çok agresif gördüm seni kafa göz kırmalar felan böyle saç boyatmaktan felan emo gibi dolaşmaktan vazgeçip kurtlar vadisi moduna mı girdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 harbi lan. ne iş öyle kafa göz kırma filan. topuğuna sıkarım şerefsizim. o kızda bariz emo+tikky karışımı çirkin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz5 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 ulan bi resim koyduk olay oldu bea nası silcem bu resmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 joe black deki oynayan harunun adı neydi ona hastayım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 çikilop said: Büyük Arşiv(no rapid kota dostu) çikilop iki mesajındada terazine bindirdim. tuttum tarzını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 bende küçükken fasulyeye safulye diyomuşum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 slickers said: tek aşkım ehuhueh akrabam o benüm gorusmesek de,cerkez kanı böle bişi işte guzel oluorz yahu*böbur böbur böbur*hah bi de söyle bişi var yıllandıkca guzelleşiyor=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 yvz5 said: ulan bi resim koyduk olay oldu bea nası silcem bu resmi silme gayet güzel durdu bu topikte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 silemezki gaza gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 http://students.sabanciuniv.edu/~ilkekaya/abov.jpg isvecten biri fransiz biri avustralyali iki ark. hadi yoldaslar amatore geri donelim lutfen, kermite benden rep mesela o resimlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 o değilde macarlar da güzel oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 öperim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 macarlar guzel de senin o gosterdiğin turk.ayse hatta onun adı o derece turk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 bunlarda güzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 irin, uğur polat seven (tapan demem lazımdı) benden başka bu yaş grubunda kimse yoktur sanıyordum. yeminle fena oldum çok sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar