Redogski Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 bi arkadaşımın hoş çalışması inş kızmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 fotograf 4 parcadan olusuyorsa. ve ust sol 1 ust sag 2 alt sol 3 ve alt sag 4 olarak numaralanmişsa.. 3 ve 4 'u istiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 ben guzel bi kizim o da yakisikli bi adam. tek sorun mesafe ve evli olmasi bi de 34 yasinda olmasi onlari asinca, benim olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 belki başka bi hayatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 neden bunda olmasin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 yvz5 said: ne gökçesi ya başak bu? 90lı evet şuan sercanla çıkıyo eğer oysa sercan duman eder söyliyim yavuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 olsun msn ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 dory cariye mi olucan bu yastan sonra, o adam seni naapsin he soyle naaapsin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 ya resimde başağın aynısı şekilde çıkmış başakta eski çıktıgım fede adfasd ama o mu emn değilim zira tıpatıp... yavuz nerden aldın abi fotoyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 bugünlük böle olsun ben foto koyamadım yarın süper fotolar koyucam ölmezsem hadin iyi geceler topiğe iyi bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 he he, tembel tenekesin ondan. ii gclr kuzuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Baluu said: dory cariye mi olucan bu yastan sonra, o adam seni naapsin he soyle naaapsin ? ne diyon sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 groupie? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 ya hayallerini yikmak gibi olmasin, ama gercekten 34 yasinda yaa adam, unlu olmasini felan gectim, hayatta bindiginiz ucaklar bile ayni yonde gitmeyebilir yani bi açidan. imkansizliklar tezati yasiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 oha eskiyse salla. 90 lu eski mi olur lan. 90lıyla çıkacak olsam first hand olsun bari derim. yanlış anlama olmasın aman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 fede said: oha eskiyse salla. 90 lu eski mi olur lan. 90lıyla çıkacak olsam first hand olsun bari derim. yanlış anlama olmasın aman ama dediğim gibi eğer oysa ayıp abi resimlerini koymak çıktıgı filan var şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 fede elimizde 0km bayandan var bi tane, ister misin :D LoL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Baluu said: ya hayallerini yikmak gibi olmasin, ama gercekten 34 yasinda yaa adam, unlu olmasini felan gectim, hayatta bindiginiz ucaklar bile ayni yonde gitmeyebilir yani bi açidan. imkansizliklar tezati yasiyorsun. bi umut insani yasatan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 0 km ama kaç yaşında. eski model mi. modifiye var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 muhabbetin gidişini beğenmedim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 ahhahahahhhahaha oha ucuzmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 fede said: oha eskiyse salla. 90 lu eski mi olur lan. 90lıyla çıkacak olsam first hand olsun bari derim. yanlış anlama olmasın aman tabi lan, 90lı candır, psikolojik lolita alt sınırı diyoruz yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 tmm da first hand tercihimdir yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 elim de elim diyosun yani asfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar