NorhlexVizharan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Gereken butun ayarları yaptım. Sphere i actım. Gatewayden serverın ip we portunu yazdım. Açıldı client pass fln girdim char yaratmaya geldim. O da oldu ama işlem bittiğinde sehir sectikten sonra creating character dio we donuo kalıo. problem nedir? [Bu mesaj NorhlexVizharan tarafından 25 January 2004 23:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NorhlexVizharan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Bu arada command consoleda sole bi satır gecio baglanırken: 22:55:118:Client connected [Total:1] from '127.0.0.1'. 22:55:118:Login 'Torquenmada' 22:56:WARNING:118:Cheater 'Torquenmada' is submitting hacked char stats 22:56:118:Setup_CreateDialog acct='Torquenmada', char='NorhlexZivhyran' 22:56:118:Setup_Start acct='Torquenmada', char='NorhlexZivhyran' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Client larınız uyuşmadığı için sen karakter açarken statlarından birisini biraz daha fazla açıyorsun , emülatör de onu hile sanıyor . Yani kullandığın client , emülatörüne uygun olursa düzelir sorunun .[signature][hline]Gitti gelmez bahar yeli; Şarkılar yarıda kaldı. Bütün bahçeler kilitli; Anahtar Tanrıda kaldı. Geldi çattı en son ölmek. Ne bir yemiş, ne bir çiçek; Yanıyor güneşte petek; Bütün bal arıda kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NorhlexVizharan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 nası yani ben sphere.ini deki clientversiona 4.0.0 yazdım gateway ile acılan client da oztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NorhlexVizharan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 bide ben normal player gibi login olup char aciom baska turlu mu acmam gerekio? yani ne bilim bu benim ilk denemem de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Karakter statları sphere ile uyumlu olması gerekiyor , o yüzden eski versiyon bir client kullanmanı öneririm[signature][hline]Gitti gelmez bahar yeli; Şarkılar yarıda kaldı. Bütün bahçeler kilitli; Anahtar Tanrıda kaldı. Geldi çattı en son ölmek. Ne bir yemiş, ne bir çiçek; Yanıyor güneşte petek; Bütün bal arıda kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Sphere Server'a ne zamandan beri UOGateway'le giriliyo? Belki ben yanlış biliyorumdur ama gateway'den girilmez bildigim kadarıyla??[signature][hline]"Bir önyargıyı yoketmek, bir atomu parçalamaktan çok daha zordur " Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 account açarken farklı , Faq da yazıyor olması lazım , karakter açarken aynı[signature][hline]Gitti gelmez bahar yeli; Şarkılar yarıda kaldı. Bütün bahçeler kilitli; Anahtar Tanrıda kaldı. Geldi çattı en son ölmek. Ne bir yemiş, ne bir çiçek; Yanıyor güneşte petek; Bütün bal arıda kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NorhlexVizharan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 said: Black1ce, 25 January 2004 23:48 tarihinde demiş ki: Sphere Server'a ne zamandan beri UOGateway'le giriliyo? Belki ben yanlış biliyorumdur ama gateway'den girilmez bildigim kadarıyla?? bilmiom walla ben denedim ipyle fln girdi shardlistde serverın adı yazio bi dene istersen: 195.174.74.129:2593 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Sphere için client 2.03 ü öneririm , en sorunsuzu odur . Yeni clientlarla birlikte gelen özellikler sebebiyle Sphere nin özellikleriyle çakışıyor . Başıma daha önce geldiği için biliyor ve söylüyorum . Sorunun çözümü Client değiştirmektedir .[signature][hline]Gitti gelmez bahar yeli; Şarkılar yarıda kaldı. Bütün bahçeler kilitli; Anahtar Tanrıda kaldı. Geldi çattı en son ölmek. Ne bir yemiş, ne bir çiçek; Yanıyor güneşte petek; Bütün bal arıda kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NorhlexVizharan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 said: HerenIstiaron, 25 January 2004 23:50 tarihinde demiş ki: account açarken farklı , Faq da yazıyor olması lazım , karakter açarken aynı tamam da ben acc actım sorun char acilmio.. hatta bikere kapayıp tekrar girdim char acılmis o char secme ekranında wardı yani ama girmio iste sectiim zmn entering britannia dio donuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NorhlexVizharan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 hmm peki ben gatewayden girdiim icin onunki sabit 4.0.0 ... 2.03u nerden bulabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 2.0.3'den bol ne var? http://www.tanjiers.org/downloads/uo_clients/client_2.0.3.zip[signature][hline]"Bir önyargıyı yoketmek, bir atomu parçalamaktan çok daha zordur " Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NorhlexVizharan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 tamam saolun acıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nookie Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Sen en iyisi Açma :lol:[signature][hline]Nookie Nookie I Like The Cookie ------------------------------------------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 203 ile giriceksin, advanced char açıcaksın. direk seçersen adventurer fln, ordakilerin stat toplamı 55i ye uymaz hata verir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar