Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Xp Deki FireWall Sorunu...

RaVena

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar Aramadan arattım fakat herkesin cevabı başka bişi olmuş ve Türkçe sölemişler..
Benimde Ingilizce Bilgim cok fazla degil...
Şimdi Evde 2 Bilgisayar var Anamakine Xp ve Benim Makine Win98..Ben Xpye Sphere i kurupda ip i verip server acmak istemıorum cunkü Ana makine abimin ve abim ile kavga ettim..
Odasına sokturmuyor..
Bende Onun Xpdeki Firewallı Nasıl Nerden? kapatıp Kendi bilgisayarımdan
Serverı Acıp Dısarı Verebilirmiyim??

NOT:Xp Ingilizce.....

Biliyorum belki saçma olcak ama Sormak Istedim..Şimdiden Teşekürler...[signature][hline] when you cried i'd wipe away all of your tears
when you'd scream i'd fight away all of your fears
and i've held your hand through all of these years
but you still have all of me

My ImMoRtAl

Icq=322-630-305
Mesenger

[Bu mesaj RaVena tarafından 25 January 2004 15:55 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj RaVena tarafından 25 January 2004 15:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Lutfen Arkadaslar Yardım Edin..[signature][hline]Gondorun ışıkları göründüğünde grupta garip bir heyecan vardı. Ravena ile Keyn'nin Meroder'De başlayan yolculuğunun ilk hedefi bu şehirdi ve artık önlerinde yükseliyordu. Gondor'u, yani Batı'nın belki de en güzel şehrini görmüş olan Ravena bile hayranlığını gizleyemedi batan güneşin kızıl bir alevle aydınlattığı bu şehre bakarken Şehrin Güzelliğini Bir Rüya Zannetmişti...*

Sosyal ağlarda paylaş

ArKADASLAR Lutfen
Cok Acil Yardım Edin..
Mutlak Icimizde Bilen Olcak ve Yardım Etcektir Biliyorum..
Ama Ne Yapabilirim Sabırsızlanıorum.....[signature][hline]Gondorun ışıkları göründüğünde grupta garip bir heyecan vardı. Ravena,Keyn,ve Elf Bivrip Ile Meroder'De başlayan yolculuğunun ilk hedefi bu şehirdi ve artık önlerinde yükseliyordu. Gondor'u, yani Batı'nın belki de en güzel şehrini görmüş olan Ravena bile hayranlığını gizleyemedi batan güneşin kızıl bir alevle aydınlattığı bu şehre bakarken Şehrin Güzelliğini Bir Rüya Zannetmişti...*

Sosyal ağlarda paylaş

XP deki firewall ı kapatmak için.
1-Başlattaki bağlana sağ tıkla
2-Bağlantına sağ tıkla ve özelliklerini seç.
3-En sağdan gelişmişte bbir kutucuk var.Oradaki oku kaldırarak xp nin firewall ını disable edersin.
Benim xp türkçe ingilizcesini bilmiyorum.Ama dikkat et tarifle anlatmaya çalıştım.[signature][hline]Don't Panic
No Fırfır
This is Turkish Technology

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Moncain, 25 January 2004 23:29 tarihinde demiş ki:
XP deki firewall ı kapatmak için.
1-Başlattaki bağlana sağ tıkla
2-Bağlantına sağ tıkla ve özelliklerini seç.
3-En sağdan gelişmişte bbir kutucuk var.Oradaki oku kaldırarak xp nin firewall ını disable edersin.
Benim xp türkçe ingilizcesini bilmiyorum.Ama dikkat et tarifle anlatmaya çalıştım.

Başlatta Bağlan diye bir Yer yok.
Dedigim gibi Ingizilizce Hersey...
Ama Kendi bilgisayarımda baktıgımdada Bağlan diye bir yer yok.
Ingilizce solersen olayı valla cok ii olıur..[signature][hline]Gondorun ışıkları göründüğünde grupta garip bir heyecan vardı. Ravena,Keyn,Phoenix ve Elf Bivrip Ile Meroder'De başlayan yolculuğunun ilk hedefi bu şehirdi ve artık önlerinde yükseliyordu. Gondor'u, yani Batı'nın belki de en güzel şehrini görmüş olan Ravena bile hayranlığını gizleyemedi batan güneşin kızıl bir alevle aydınlattığı bu şehre bakarken Şehrin Güzelliğini Bir Rüya Zannetmişti...*

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...