RaVena Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Arkadaşlar Aramadan arattım fakat herkesin cevabı başka bişi olmuş ve Türkçe sölemişler.. Benimde Ingilizce Bilgim cok fazla degil... Şimdi Evde 2 Bilgisayar var Anamakine Xp ve Benim Makine Win98..Ben Xpye Sphere i kurupda ip i verip server acmak istemıorum cunkü Ana makine abimin ve abim ile kavga ettim.. Odasına sokturmuyor.. Bende Onun Xpdeki Firewallı Nasıl Nerden? kapatıp Kendi bilgisayarımdan Serverı Acıp Dısarı Verebilirmiyim?? NOT:Xp Ingilizce..... Biliyorum belki saçma olcak ama Sormak Istedim..Şimdiden Teşekürler...[signature][hline] when you cried i'd wipe away all of your tears when you'd scream i'd fight away all of your fears and i've held your hand through all of these years but you still have all of me My ImMoRtAl Icq=322-630-305 Mesenger [Bu mesaj RaVena tarafından 25 January 2004 15:55 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj RaVena tarafından 25 January 2004 15:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Lutfen Arkadaslar Yardım Edin..[signature][hline]Gondorun ışıkları göründüğünde grupta garip bir heyecan vardı. Ravena ile Keyn'nin Meroder'De başlayan yolculuğunun ilk hedefi bu şehirdi ve artık önlerinde yükseliyordu. Gondor'u, yani Batı'nın belki de en güzel şehrini görmüş olan Ravena bile hayranlığını gizleyemedi batan güneşin kızıl bir alevle aydınlattığı bu şehre bakarken Şehrin Güzelliğini Bir Rüya Zannetmişti...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 spheredev e gelsene[signature][hline]We are following the will of the one Through the dark age And in to the storm Lord I'm mean www.ardenia.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 ArKADASLAR Lutfen Cok Acil Yardım Edin.. Mutlak Icimizde Bilen Olcak ve Yardım Etcektir Biliyorum.. Ama Ne Yapabilirim Sabırsızlanıorum.....[signature][hline]Gondorun ışıkları göründüğünde grupta garip bir heyecan vardı. Ravena,Keyn,ve Elf Bivrip Ile Meroder'De başlayan yolculuğunun ilk hedefi bu şehirdi ve artık önlerinde yükseliyordu. Gondor'u, yani Batı'nın belki de en güzel şehrini görmüş olan Ravena bile hayranlığını gizleyemedi batan güneşin kızıl bir alevle aydınlattığı bu şehre bakarken Şehrin Güzelliğini Bir Rüya Zannetmişti...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 XP deki firewall ı kapatmak için. 1-Başlattaki bağlana sağ tıkla 2-Bağlantına sağ tıkla ve özelliklerini seç. 3-En sağdan gelişmişte bbir kutucuk var.Oradaki oku kaldırarak xp nin firewall ını disable edersin. Benim xp türkçe ingilizcesini bilmiyorum.Ama dikkat et tarifle anlatmaya çalıştım.[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 said: Moncain, 25 January 2004 23:29 tarihinde demiş ki: XP deki firewall ı kapatmak için. 1-Başlattaki bağlana sağ tıkla 2-Bağlantına sağ tıkla ve özelliklerini seç. 3-En sağdan gelişmişte bbir kutucuk var.Oradaki oku kaldırarak xp nin firewall ını disable edersin. Benim xp türkçe ingilizcesini bilmiyorum.Ama dikkat et tarifle anlatmaya çalıştım. Başlatta Bağlan diye bir Yer yok. Dedigim gibi Ingizilizce Hersey... Ama Kendi bilgisayarımda baktıgımdada Bağlan diye bir yer yok. Ingilizce solersen olayı valla cok ii olıur..[signature][hline]Gondorun ışıkları göründüğünde grupta garip bir heyecan vardı. Ravena,Keyn,Phoenix ve Elf Bivrip Ile Meroder'De başlayan yolculuğunun ilk hedefi bu şehirdi ve artık önlerinde yükseliyordu. Gondor'u, yani Batı'nın belki de en güzel şehrini görmüş olan Ravena bile hayranlığını gizleyemedi batan güneşin kızıl bir alevle aydınlattığı bu şehre bakarken Şehrin Güzelliğini Bir Rüya Zannetmişti...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nookie Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 VAy be Ravena Takmış kafaya yapıcak valla Server ı Keyn VE Ravena :)[signature][hline]Nookie Nookie I Like The Cookie ------------------------------------------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar