maelstrom Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Soğuk yeller esiyor gelip geçtiğin hayatımdan. Alıştım kısacık zamanda ama zor bırakması peşini. Zor; bu günlerde limanlarda ayakta durabilmek Hayali imkansız ellerin kayıyor parmaklarımdan. Güneşin doğuşunu izlediğim kaçıncı yitirişim bu seni? Hatırladım şimdi içimi saran en tatlı buseni. Belki sensin kıyıya vuran dalga diye Fenerin eteğinde içtim hecemi her gece. Hayaldi bazen ama umuttu yakamozlar, Sesin yankılanıyordu dalgalarda; mırıltılar... Göz kırpıyordun sanki semada; yakalayamıyorum Başım dönüyor aşkından, boğuluyorum; uzansam da tutamıyorum. ed: başlık için ne önerirsiniz benim aklma gelmedi bunu yazdıktan sonra.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 umutsuz rüzgarlar falan olsun veya çılgın karnıbahar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 kaçıncı yitirişim seni olabilir :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 "Yitik" olsun.öyle hissettirdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 zor olabilir??? şiir çok güzelmiş buarada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 bulut niye bilmiyorum içimden geldi sanki çok masum bi şiir :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çepiþ Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 sensizlik olsun(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 uzansam da tutamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 ismini haykırdıgımda, dönüp bakanlar asla sen degildin ehahea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 darkness87 said: şiir çok güzelmiş buaradateşekkür ederim. "başlıksızlar" arasındaki favori şiirim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Yokluğuna ağlıyan bir bulut. güzel olurdu sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 daha çok tek kelimeyle anlatılacak bir şey gibi düşündüm hep ama bulamadım. lakin iki de olabilir. "zor" desem sonlara doğru zayıflıyor gücü. "bulut"'la ilgili bir söylem sanki alakasız gibi geldi bana. stratejik bir karar olduğundan çok irdeliyorum. dergide de yayımlanacak o yüzden bayağı ciddiye aldım başlık işini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 maelstrom said: daha çok tek kelimeyle anlatılacak bir şey gibi düşündüm hep ama bulamadım. lakin iki de olabilir. "zor" desem sonlara doğru zayıflıyor gücü. ozaman sonlara doğru tekrar 1 kıta ekleyerek anlamını güçleştirebilirsin;) mesela ilk kıtanın biraz değişik versiyonu falan olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 soğuk yeller olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar