Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 içimden gelerek söylüyorum sana bunu ; o kadar kılımki sana kafandaki bütün nöronları kullansan anlayamazsın senin o ufak kafan bunu almaz. olm sen ne biçimSİZ bi adamsın lan!.niye arayıp sormuyosun?aramasak sormasak işin düşmese bi kere bile arayıp sorduğun yok?Fetoboys dinleyerek adam olunmadığını anlamadınmı hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 ehe said: olm sen ne biçim bi adamsın lan sen yürrü be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 20k madalyasını alıyorum lan 80 mesaj kaldı konu acta kasıyım burada gelmıyor fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 KILL HIM OKUDUM RESİMİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 abeci değilmiydi o abacı ne? dsga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 said: abacı 1. Aba yapan veya satan kimse. 2. Abadan giyecek yapan veya satan kimse. 3. Bedavacı, asalak. mış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 abeci diye oğretti izmirli bi ark:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 abeci dioz izmir de. ama abeci kavramını acıklamak cok zor derin bi olay yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 orda abaci derken abeciyi kastetmemiş apaçiden bahsediyo apache yani sanırım yani sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar