tellos Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 ya sosyolji anketleri var elimde cevaplandırmak lazım ama anlamadım biri anlatsız acil 1 saat içinde güzelce anlatsanız süper olcak teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Öyle anlatılmaz SPSS forum üzerinden :) Uzun iş, yaz google'a SPSS Tutorial veya SPSS Basics diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KýzýlcuK Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 ya arkadaşlar bende vista var internetten spss v15.0 indiriorum.dedilerki v15.0 vistada çalışıyor.indirdiğim dosya full crackli acaba xp de spss kullananlarla herhangi bir veri transferinde sorun yaşarmıyım uyumsuzluk falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Benim bir dönemlik dersim var spss ve benzeri programları kullanmayı öğreneyim diye xD . Çat diye uzmanı olunamayacak bir şey sanırım. (Ders perşembe akşamı başlayacak daha ne göreceğiz, ne yapacağız bilmiyorum.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Biri beni kurtarsın lan!!! Elimde anketler karşımda SPSS var, soruları giriyorum giriyorum, işaretliyorum işaretliyorum bitmiyorlar :'( . Yarın öğlene sunum yetiştirmem lazım (verileri girip bir de onları analiz edeceğim üstüne de power point sunumu hazırlayıp sunacağım hocaya :'( ) sunumdan sonra da dersin sınavı var. Arrrghhh!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 bizim hocanın sitesinde vardı spss tutorialleri bu sene öğrettiği kadar.işletme okuyorum suny programında tutacağına inanıyosanız programlarımızın vereyim msnden falan. ayrıca deadwoll imkanı yok 1 saatte anlamanın tecrübelerime göre 3kere kaldım ordan biliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Oha o salak programın dersi mi var? :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 valla istatistiği bize onunlan öretmeye kalktılar gerdi biraz 3üncü sınıfta tekrar alıcam artık uraşmadım bu sene spssi ilk kez göstermişlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Minitab var, lazimsa ona da bakabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar