Coni Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 beraber bi serverde sıfırdan char kasmak istiyorum birileriyle baştan başlıcaz classları beraber seçicez sen bu ben bu olayım dicez yada deathwingde çok yeni bi charım war 8 level mage human deathwingde oynarız derseniz orda oynarız water food yicekleri karşılıcam zaten yawaş kasıyorum yetişip geçersiniz bile onun dışında serverine davet eden baştan kasarız diyen warsa hemen msn sini versin konuya Server Irk Nick yazınız düşünenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Penthesilea vardi yeni baslayanlardan o da arkadas ariyor bi pm falan at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?43,3045893 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coni Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 ya kardeşim yokmmu yakarışımı duyan arkadaşa pm attım bi açmadı foruumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 ben varım deathwingde suxor bi realm baslama soviet russia =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar