ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Valla ben de başladım tekrar inanılmaz unutmuşum herşeyi isim Ghaldszar (50.lvl. Infil) Albion - Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 eheh tulu ben oyuna gırdım sen cıkmıssın galiba :o ghal sizin orda benim scout fln var bi ara stealth gruop yapalım fsf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 hey gidi. bneimde exde galiba bi armsmanim vardı, hiç hatırlamıyorum noldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Valla uyar her turlu gruba felan uyarım. Bir tane de şimdi Merlin Albionda bir char açtım IceWiz ve infil onlarla dolaşıyorum hatırlamak için. Adları Ghaldszarina (icewiz) Ghaldszar (infil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Mina said: Biz merlin/albteyiz yaklasik 5 turk guildin adi Rage Quit her turk gencini bekleriz. hemen hemen surekli online birileri var .Pm atmaniz yeterlidir... Ya berk üşenmesem tekrar gelicem,herseyde hazır ama.. bunu söyliceğim aklıma gelmezdi.. daoc oynuyasım gelmiyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Gurhan kardisim ben baya bi suredir oynamiyorum zati.Salla oynayip ne yapican.Sen abine soyle bana bi lazanya gondersin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atoyo Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 ghaldszar said: Valla ben de başladım tekrar inanılmaz unutmuşum herşeyi isim Ghaldszar (50.lvl. Infil) Albion - Kay abi inanırmısın? evimdeki pc de hala O rvr videon durur.Manyak bi karakterdi ya.Battal gazi misali, bi kılıç sallıyor 50 kişi ölüyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 ben oynuyorum klasiklerde http://gimpchimp.etilader.com/display.php?user=cypriot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar