Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

friends for sale

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şey bu app var onu yükliyince insanlarla arkadaşalarını alıp satıyosun işte.

baluuda ucuza guzel kız kapatıyo şu anda, sonra satıp sermayesini arttırıp daha guzellerini alıcak!!!
Mesaj tarihi:
Mr_Hand said:
ohaha yalnız yonjayla kıyaslama olayı vardı, ki alakası yok diye düşünüyodum. Ama abbiiii bu ne seviyesiz app lan ahhahahah :D kıza rıspı desen dünyayı başına yıkar, ama zevzek bi sitede sanal rıspı olabiliyo :D

humans pet abi birşey değil. bir applicationa nasıl böyle bir bakış açısı geliştirdin çok merak ettim. bakış açısı application'ın kendisinden daha şok edici. birden aklıma başörtüsü takmayanlara aynı benzetmeyi yapan insanlar geldi. application alt tarafı rahat..

ha ama facebook'u sevmiyorum o ayrı kullanıcıların önemli bir kısmı (hepsi olmasa da) olayı biri beni gözetlesin lütfene çevirmiş durumda olduğu için...

bir de çok vakit aldığı için sdf d:
Mesaj tarihi:
ne güzel bakmışsın konuya. facebook hesabın varsa bakış açına göre hemen alayım seni de, applicationu kullanmasan da alınabilmektesin. bakış açına göre isim de koyabilirim. istersen yani.

hay allam.

ayıp lan, hakkaten ayıp.
Mesaj tarihi:
eglence için var, eglenin.. Bi biz turkler boyle herseye atliyoruz, ne gurur varmiş arkadas ya, satil nolcak ? Nolmus yani, satilinca hemen mit seni yakalayip benim yataga baglamiyor yani.
Mesaj tarihi:
biz aramızda hallettik. viva mr_hand.

doğru söylemiş de kimse zan altında kalmasın, üstüme alındığımdan değil.

ayrıca utku, seni de alıcam olm, bekle asd.
  • Yeni Oluştur...