Madcat Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 dragonmax en iyisi seninkiymiş harbi :) rengi falan güzel baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 ben şunu aldım az önce. hem hediye edeceğim kız arkadaşıma hemde kendimin bir zipposu daha olmuş olucak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 evet aslında ben de sitede gezerkene bu modeli gördüm. aynı zamanda da kız arkadaşımla telefonda konuşuyodum. alimmi hayatım bize bi set dedim. aslında çok istedi ama ben maviyi daha çok beğenmiştim =p neyse neyse pahalıymış yaptım geçtim eheh.. hayırlı olsun ayrıca =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 ben 99 ytle aldım. baya iyi geldi bana. pekte pahalı değil yani set için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 aynı adamdan mı aldın bu arada ? edit: aslında o çakmakların hepsini ben satıyom, bu zippo topii de yalan kurmaca, para kazanabilmek için açtım topii muhawayaa PARA PARA :P lol (şaka eheh, ama iyi para kazanılır bu yolla kanımca) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 şekilcilikte son nokta. ama çok şekil be güle güle kullan. tüm sigara tiryakilerine uzun bir yaşam diliyorum ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 oha sigaraya başlayasım geldi. gerçi ne sigaraya ne zippoya param yetmez ama olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 clasikten yanayım ben her zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=a90tuXNnAQ4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 dasaaa said: hayırlı olsun (ne diyim şimdi.. bol bol iç çabuk gitsin ciğerler mi?) hemen bi zippo reklamı çakalım.. bu arada bayağı kötü reklam ama sen başlığı açtığında tam buna bakıordum bu cok tatli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Sigara içmem ama hep bir Zippo'm olsun istemişimdir. Bu son bahar duyurdukları şu "Hand Warmer" tam benlik o yüzden. Direk alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 kibrit biter karizmamız kalır lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Budur bence. bide bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 abi kıllandım ben şimdi ya bu topice bakmadan verdim siparişi.dışarda sordum adam 90 dedi aynı modele.gg den 48 e aldım çakma çıkmaz işallah.Naıl anlayacam çakma olup olmadığını bi amatör olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 çekiç izleri var mı diye bakarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 çekiç izleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 çakma - çivi - çekiç üçgeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 öfff:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 bende de zippo var ama bazen şöyle bi sorun oluşuyo. Telefonum çok rahat çizilebilecek bi model (o kadar iyi bakmama rağmen 5 ayda 3 çizik attım bile), zippo var kartal figürlü (allahtan o siyah), anahtar, cüzdan ve kulaklık... şimdi sağ cebe telefonu koyuyorum sol cepte anahtar ve kulaklık arka cepte cüzdan ee zippoyu nereye koycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 St_Dreamer said: harley serisinin en güzel çakmağı o güle güle kullan bende alcam yakın zamanda ya ondan ya da bundan bu modelden bende istiyorum :D nerden bulabilirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 RayCharles said: bende de zippo var ama bazen şöyle bi sorun oluşuyo. Telefonum çok rahat çizilebilecek bi model (o kadar iyi bakmama rağmen 5 ayda 3 çizik attım bile), zippo var kartal figürlü (allahtan o siyah), anahtar, cüzdan ve kulaklık... şimdi sağ cebe telefonu koyuyorum sol cepte anahtar ve kulaklık arka cepte cüzdan ee zippoyu nereye koycamya sorma aynı sorun bende de var. ben şöle yapıyorum hangisini daha yeni almışsam ona daha çok kıymet veriorum =p mesela cep telefonumu yeni almıştım ve yanına hiçbişey koymuyodum cepte. anahtarlık çakmak sigara sol cebe koyuyodum. şimdi (yarın) zippoyu alınca telefonla aynı cebe koycam, telefon gg. =p çizdiremem zippomu eheh.. kışın mont vs kiyince gene büssürü cep oluyo rahat ama yazın asıl sorun başlıyo. 2 cep, 50 alet, hiçbirinin çizilmemesi lazım. bu aletleri ceplere nasıl koyarız? tübitak sorusu =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 pantolonlarda en azından bir cebin içerisinde yine küçük bir yer oluyor yav oraya koyarsınız zippoyu :F sigara içmesem de ilerde bir gün zippo alcam koycam kütüphaneme süs diye :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 al bi de burdan yak : http://www.youtube.com/watch?v=ZOHwjDzUDnE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 @dragonmax: aslında düşününce zippo çiziğin öyle çok belli olmayacağı bi modelse (benim mat siyahta pek belli olmuyo) kötü durmuyo ve bi süre sora daha şekil gözükmesine bile neden oluyo ondan ben telefonu sağ cepte tek zippoyu sol cepte anahtarla birlikte (hatta mümkünse anahtar taşımıorm ehah) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 bendeki turkiyeye gelir gelmez alacagim zippo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar