Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Zippo aldım heyo

Dragonmax

Öne çıkan mesajlar

evet aslında ben de sitede gezerkene bu modeli gördüm. aynı zamanda da kız arkadaşımla telefonda konuşuyodum. alimmi hayatım bize bi set dedim. aslında çok istedi ama ben maviyi daha çok beğenmiştim =p neyse neyse pahalıymış yaptım geçtim eheh.. hayırlı olsun ayrıca =)
Sosyal ağlarda paylaş

bende de zippo var ama bazen şöyle bi sorun oluşuyo. Telefonum çok rahat çizilebilecek bi model (o kadar iyi bakmama rağmen 5 ayda 3 çizik attım bile), zippo var kartal figürlü (allahtan o siyah), anahtar, cüzdan ve kulaklık...

şimdi sağ cebe telefonu koyuyorum sol cepte anahtar ve kulaklık arka cepte cüzdan ee zippoyu nereye koycam
Sosyal ağlarda paylaş

RayCharles said:
bende de zippo var ama bazen şöyle bi sorun oluşuyo. Telefonum çok rahat çizilebilecek bi model (o kadar iyi bakmama rağmen 5 ayda 3 çizik attım bile), zippo var kartal figürlü (allahtan o siyah), anahtar, cüzdan ve kulaklık...

şimdi sağ cebe telefonu koyuyorum sol cepte anahtar ve kulaklık arka cepte cüzdan ee zippoyu nereye koycam
ya sorma aynı sorun bende de var. ben şöle yapıyorum hangisini daha yeni almışsam ona daha çok kıymet veriorum =p mesela cep telefonumu yeni almıştım ve yanına hiçbişey koymuyodum cepte. anahtarlık çakmak sigara sol cebe koyuyodum. şimdi (yarın) zippoyu alınca telefonla aynı cebe koycam, telefon gg. =p çizdiremem zippomu eheh.. kışın mont vs kiyince gene büssürü cep oluyo rahat ama yazın asıl sorun başlıyo. 2 cep, 50 alet, hiçbirinin çizilmemesi lazım. bu aletleri ceplere nasıl koyarız? tübitak sorusu =p
Sosyal ağlarda paylaş

@dragonmax: aslında düşününce zippo çiziğin öyle çok belli olmayacağı bi modelse (benim mat siyahta pek belli olmuyo) kötü durmuyo ve bi süre sora daha şekil gözükmesine bile neden oluyo ondan ben telefonu sağ cepte tek zippoyu sol cepte anahtarla birlikte (hatta mümkünse anahtar taşımıorm ehah)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...