IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 hazıra konma çabalarım devam ediyor.. konu:conflict(bkz:anlaşmazlık çatışma zattiri zutturu) yılsonu oral presentation um var pek bir etkili..10 dak. civarı sürecek.. mesela konu olarak angelina julie&brad pitt aşkı anlatan var sözde ermeni soykırımını anlatan var eurovisiona türkçe mi ingce mi tartışmasını anlatana var..bana da cici bişi bulalım hoş olsun maksat yerini bulsun=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 angelina jolie brad pitt aski 10 numaraymis eauhuheauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
93death93 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Allah var mı yok mu onu anlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 hulya avsar kaya aşkini anlat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 yukardakinin benzeri bir konu; din (yaratıcı varlık da olur) ve evrim çelişir mi? sonra teknolojinin getirdiği konfor ile götürdüğü doğasal, psikolojik ve sağlıksal dengeler arasındaki çelişki evrim ve insan beyni arasındaki çelişki (bakınız evrim sürecini gereksiz kılma, evrimin getirdiği bazı özellikleri reddetme vs vs) globalleşme ve bölgesel kültürler çatışması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 ardeth be bulduun konular pek mis konular fakat insanlar 2 haftadır buna hazırlanırken benim sadece 1 günüm var 1 günden yeteri kadar kendimi donatacaıma inanamıyorum bu konuda=) zira günün 14 saati uyuyorum olmuyor.. bana basit bişi bulsanız oluyo mu=) ama bakarım önce bu evrim konusuna bakıyım kolay gidio onu yaparım kesin..saolunuz yıh yıh=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 plagiarism is not allowed in busel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 sen de haklısın daha bilindik konular düşüneyim o zaman, laiklik & diyanet işleri bakanlığı eğitim hakkı & paralı eğitim ve paralı eğitimin daha kaliteli olması (geçenlerde üniversite paralı olsun diye bir konu açılmıştı onu inceleyebilirsin baya tartışıldı). Aslında bence konu dışını dolaş çok mesajlı konulara bi bak, ordan bişeyler çıkar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 daha da günlük tiyotro vs sinema tiyotro vs televizyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar