blindsnake Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Wowa 1 yıl kadar ara vermistim döndüümde biraktiim wow ne yazikki çok deismishti ;< bende bi alternatif aramaya basladim ve doal olarakta ilk bakiicam oyun warhammerdı , ancak bi kac videoya baktım hicte umdugum gibi deildi ne yazıkki ;< ya nasil karakter animasyonlaridir bunlar adam bi skill kullaninca char kendi kendine dönüor karsilikli durup tuslara basmaktan mi ibaret olucak bu olay? yoksa sadece beta olduundamı daha tam olarak el atilmadi bu olaya ,, daha önce wow betasındaydim ve oyun ilk çıktıındaki hali ile arasinda çok büyük bi fark vardı umarım wh içinde aynı sey gecerli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 o izlediğin videoların nerdeyse tamamı E3 de çekilmiş videolar yani combat sistemi ve grafiklerde baya gelişme oldu o zamandan beri, zaten open beta çıkınca herkezin daha çok bilgisi olacak oyun hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 ne kadar oyun içi videosu izlensede,yenilikler takip edilsede oturup başına oynanmadıkça oyunun yapısı tam olarak anlaşılmaz.karakteri açıp bir saat gezdikten sonra bir şeyler hissetmeye başlarsın zaten eğer öyle sorduysan. onun dışında oyun yapısıyla ilgili bir sürü bilgi var etrafta,sırf burada yazılanları okusan biraz kafanda bir şeyler oluşur. ayrıca hoşgeldin ve burada Türkçe kullanımına dikkat edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 open beta olacak mı gerçekten ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 hep söylenen birşey, o videolar oyunu 5-10dk'dir oynayan insanların çektiği görüntüler. elbette ki pro pvp'ci elinden çıkmış kıvamda olmayacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar