KahnX Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Neden gugılda ingilizce olarak şarkı sözleri vs lyrics arattırdığımızda tam aradıklarımız çıkıyo da türkçe yazdığımızda bütün siteler reklam siteleri ve program indirten aptal siteler çıkıyo.. bi ya rayah 'ın şarkı sözlerine bakıcaz hiç mi biyerde olmaz isyan ediyorum lan. Internet kısmına yazmıyorum çünkü konunun mesajını şöyle vericem: niye insanımız bu kadar çakal? O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=ya+rayah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 "şarkı adı" + lyrics yazdığında çıkması lazım. Bende ilk sonuçta bulamadığım olmadı hiç. Şöyle birşey var tabi. Türkçe şarkı çok aratmıyorum ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Redeagle said: "şarkı adı" + lyrics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 bi de öss sorularını bulmak falan çok zor ne kadar keyword salağı site varsa koyuyor 2008 2009 2010 2011 2012 spam sırf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 yahoo kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a cup of coffee Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 aradığın kelimeleri parantez içine alıp arat +birşey yazarsan birşey geçenleride alır -birşey yazarsan içinde birşey olanları almaz bu şekilde arama yaparsan rahatça ulaşırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 aha yasin gelmiş.sffs Müzik adı-grup veya tam tersi sonra lrycs. ilk 2 siteden birinde olmalı:(/?1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar