Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 tüm skillerin bonusları lazım acaba nereden bulabilirim? diğer konuları arattım ancak klasik bonusları bulabildim?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 up..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 nası bonuslar istiyosun ki?[signature][hline]"Bir önyargıyı yoketmek, bir atomu parçalamaktan çok daha zordur " Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 tüm bonusları istiyorum desem :) yani hepsinin bilmek istiyorum..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 ne biliyim bildiğimiz şeyler mi paradarbe,bleeding vs..[signature][hline]"Bir önyargıyı yoketmek, bir atomu parçalamaktan çok daha zordur " Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Nebula scplerinde combat skillerin var hepsi neredeyse ama istediğin tam olarak nedir isimleri nelerdir ona göre bulabiliriz.[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR......... Asi vE Mavi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 combat skillerini biliyorum çoğunu yani ben tamamını diyorum :) hertürlü skille ilgili ne olursa..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 oha be.. git araştır bu kadar da olmaz orc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Ben hala anlamiş deilim bonus olarak ama alc. skilli 98,0 olanlar pipe ile yeni potionlar (süs olarak) itemlar yapabiliyor bazi serverlarda bunlar gibimi bunlar sonradan kendin türetebilirsin bunlar bonus deil ama yinede aklıma geldi bunun gibi şeylermi ?[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR......... Asi vE Mavi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 evet bu tipşeyler yada strun blow vs. gibi şeyler :) taz araştırdım bulamadım..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 o zaman bana şu şu şu lazım de direk 'ya aga hepsini yazın siz kafanıza göre ben alır kullanırım' deme.. ayrıca nasıl bulamazsın bulamamak için ekstra çaba mı sarfettin hepsi var orada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 bulamadım bulsam niye yardım isteyeyimki.. bana tüm skiller için ekstra özellikler yenilikler ve bonuslar lazım..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Eğer fikir istiyorsan biraz hayal gücünü kullan yada frp sitelerini dolaş ordaki değişik skillerin ne işe yaradığına felan bak eminim aklına birşeyler gelir. Yok script istiyorum diyosan o kadar skill'e kimsenin yazcağını sanmıyorum. Hani server felan açacak olsalar neyse... :D[signature][hline]Limbscomp II Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nookie Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 orc Dostum Çoook Araman lazım piskopatmısınız bea her türlü bonusları aççanız :D Nebula II[signature][hline]Nookie Nookie I Like The Cookie ------------------------------------------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Aslında iyi bişey adam skill'i ikinci amaç için kasar hemde içinde kasma isteği doğar. Böylece de serverda playerlerin ortalama online olma süresi artar. SRC.EMOTE matematik öğretmeni gibi konuşur[signature][hline]Limbscomp II Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 uo projemiz var skill bonusları düşünüyoruz ondan dolayı sordum aslında :) bu arada dediğin doğru gerçekten hem istekleri artar hemde online süreleri :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Mesela bs ile tinker 98,1 olan kişiler UID Chest yapabilmesi olabilir. :) Bunun gibi itemlar olabilir.. Yada tailorlara özel şapkalar robeler yapabilirler +10int veren şapka veren msla. Daha düşünecek olursan neler neler çıkar da :) hemde çok kolay bunlar yapmak.[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR......... Asi vE Mavi [Bu mesaj Xharloan tarafından 23 January 2004 22:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Ben bu aralar kendimi frp'ye fena kaptırdım ama mesela adamın anatomy si 100 olunca karşı tarafı incelediğinde %25 oranında adamın kusurunu bulsun daha sonra adamın uzuntuden hp'si azalsın fln :D boyle ilginç şeyler bulursan iyi player toplarsın . Vay be ne sıktım ama frp kitabı mı yazsam ne? :)[signature][hline]Limbscomp II Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Payro Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Bence sen hic sorma bunları yada önce bi aklında tasarla 'şöye şöyle olsun' falan diye ondan sonra nasıl yapıcagını sor sen şimdi insanlardan senin yerine düşünmelerini istiyosun...[signature][hline]İnsanları taş duvarlar,demir parmaklıklar arasında terbiye etmeyi,onların düşüncelerini önlemeyi düşünen anlayış yıkılacaktır taş duvarlar,kelepçeler,zincirler,demir kapılar yok olacaktır. ------------------ -Dw-Strong Life- Senior Game Master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 yapmak kolay sadece fikirlerini sordum veya bildikleri bu konuda kaynak site varmı diye sormaya çalıştım...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar