Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Skill bonusları

orc_lord

Öne çıkan mesajlar

Ben hala anlamiş deilim bonus olarak ama alc. skilli 98,0 olanlar pipe ile yeni potionlar (süs olarak) itemlar yapabiliyor bazi serverlarda bunlar gibimi bunlar sonradan kendin türetebilirsin bunlar bonus deil ama yinede aklıma geldi bunun gibi şeylermi ?[signature][hline]Icq =224455507
Mail = Xharloan
Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR.........
Asi vE Mavi

Sosyal ağlarda paylaş

Eğer fikir istiyorsan biraz hayal gücünü kullan yada frp sitelerini dolaş ordaki değişik skillerin ne işe yaradığına felan bak eminim aklına birşeyler gelir.

Yok script istiyorum diyosan o kadar skill'e kimsenin yazcağını sanmıyorum.

Hani server felan açacak olsalar neyse... :D[signature][hline]Limbscomp II Admin
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
uo projemiz var skill bonusları düşünüyoruz ondan dolayı sordum aslında :)
bu arada dediğin doğru gerçekten hem istekleri artar hemde online süreleri :)[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..
Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
Sosyal ağlarda paylaş

Mesela bs ile tinker 98,1 olan kişiler UID Chest yapabilmesi olabilir. :) Bunun gibi itemlar olabilir..
Yada tailorlara özel şapkalar robeler yapabilirler +10int veren şapka veren msla.
Daha düşünecek olursan neler neler çıkar da :)
hemde çok kolay bunlar yapmak.[signature][hline]Icq =224455507
Mail = Xharloan
Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR.........
Asi vE Mavi

[Bu mesaj Xharloan tarafından 23 January 2004 22:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bu aralar kendimi frp'ye fena kaptırdım ama mesela adamın anatomy si 100 olunca karşı tarafı incelediğinde %25 oranında adamın kusurunu bulsun daha sonra adamın uzuntuden hp'si azalsın fln :D boyle ilginç şeyler bulursan iyi player toplarsın . Vay be ne sıktım ama frp kitabı mı yazsam ne? :)[signature][hline]Limbscomp II Admin
Sosyal ağlarda paylaş

Bence sen hic sorma bunları yada önce bi aklında tasarla 'şöye şöyle olsun' falan diye ondan sonra nasıl yapıcagını sor sen şimdi insanlardan senin yerine düşünmelerini istiyosun...[signature][hline]İnsanları taş duvarlar,demir parmaklıklar arasında terbiye etmeyi,onların düşüncelerini önlemeyi düşünen anlayış yıkılacaktır taş duvarlar,kelepçeler,zincirler,demir kapılar yok olacaktır.
------------------
-Dw-Strong Life-
Senior Game Master
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...