Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eti SOHO!!!

SbNN

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar çok güzel bir şey deneyen var mı?Ayrıca eti yeni bir yapılanma içinde bu çok açıkça belli oluyor.Ürettikleri şeylerin adı,tadı vs... çok orjinalleşti.[signature][hline]_NoelBaba_ ''Orkidin şarkısını her akşam televizyonda dinliyorsam Ajdarı(Vatana millete mal olmuş şahsiyeti) hayli hayli dinlerim'' der.Nane nane nane nanna nanna ne!!! :)
Sosyal ağlarda paylaş

bence metronun tıpkısının aynısı..hiç farkları yok...[signature][hline]doğum acıdır
yaşam acıdır
ölüm acıdır
aslında hepsi aynıdır...

:rock:To LiVe iS To Die:rock:

[Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 25 January 2004 18:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

wanted benim çok hoşuma gitmişti.crunchla metro karışımı gibiydi ama nedense kimse beğenmiyor[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur
A.K.A Xanros
Sosyal ağlarda paylaş

gereksiz bişiy bizm okulun kantininde para üstü diyeveriyolar eriyince cebinde iğrenç oluyo hatta akarsa kantincilere selam sölüyosun hatırladıkça[signature][hline]Ne kadar carpe diem deseler de inanma. Hep geleceğe oyna. Neden mi? Çünkü şu anda bu yazıyı okuyosun, geçmiş de saniyeler önce geride kaldı.
Sosyal ağlarda paylaş

Hmmmz bana da bakkal vermi$ti para ustu yok diye dur deniyim buz dolabında olması gerek ..[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dieddragon, 25 January 2004 20:49 tarihinde demiş ki:
şunu ekliyim bi de wantedı çok sevdim :).

+684654565454546587812 wanted hassssta biji[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...