Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eti SOHO!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar çok güzel bir şey deneyen var mı?Ayrıca eti yeni bir yapılanma içinde bu çok açıkça belli oluyor.Ürettikleri şeylerin adı,tadı vs... çok orjinalleşti.[signature][hline]_NoelBaba_ ''Orkidin şarkısını her akşam televizyonda dinliyorsam Ajdarı(Vatana millete mal olmuş şahsiyeti) hayli hayli dinlerim'' der.Nane nane nane nanna nanna ne!!! :)
Mesaj tarihi:
bence metronun tıpkısının aynısı..hiç farkları yok...[signature][hline]doğum acıdır
yaşam acıdır
ölüm acıdır
aslında hepsi aynıdır...

:rock:To LiVe iS To Die:rock:

[Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 25 January 2004 18:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
wanted benim çok hoşuma gitmişti.crunchla metro karışımı gibiydi ama nedense kimse beğenmiyor[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur
A.K.A Xanros
Mesaj tarihi:
Keçi boynuzu yer gibi bişey... çok sert ve bi poha benzemio.[signature][hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii:
Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi?

Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki:
Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek.
Mesaj tarihi:
said:
Cthulhu_, 25 January 2004 18:11 tarihinde demiş ki:
bence metronun tıpkısının aynısı..hij farkları yok...

Bencede.[signature][hline]Don't Panic
No Fırfır
This is Turkish Technology

Mesaj tarihi:
gereksiz bişiy bizm okulun kantininde para üstü diyeveriyolar eriyince cebinde iğrenç oluyo hatta akarsa kantincilere selam sölüyosun hatırladıkça[signature][hline]Ne kadar carpe diem deseler de inanma. Hep geleceğe oyna. Neden mi? Çünkü şu anda bu yazıyı okuyosun, geçmiş de saniyeler önce geride kaldı.
Mesaj tarihi:
Hmmmz bana da bakkal vermi$ti para ustu yok diye dur deniyim buz dolabında olması gerek ..[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Mesaj tarihi:
soho yu pek sevmedim hele buzdolabında kalınca odun gibi bişey oluyo bıçakla kesip de yemiştim hatırlıyorum ehehe. şunu ekliyim bi de wantedı çok sevdim :).[signature][hline] Saygılarımla,
Mine Storm , Elf

Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .

Mesaj tarihi:
said:
dieddragon, 25 January 2004 20:49 tarihinde demiş ki:
şunu ekliyim bi de wantedı çok sevdim :).

+684654565454546587812 wanted hassssta biji[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
  • Yeni Oluştur...