Killer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 ayar verici olunmaz,ayar verici doğulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 noxite said: sechil said: bende diorumki patide bi rahatlama var adamınbiri ekmek fln ban'lanmışda ondanmış :) ii kafamızı dinleriz biraz yaaw :D:D:P Allahtan perma ban değil. Kumpirlere kalmaz ortalık. Tşk. ♠ kumpir benmiyim yani??? höng? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 üstün zekandan dolayı kutluyorum ve terazina küçük bir tık atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 killer sana noluyoki şimdi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 yavşıo, boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Voys said: yavşıo, boşver. voys LAFLARINA DİKKAT ET!GSDF yavşıyo dediğin üst kat komşumun arkadaşları,beraber oyun falan da oynadık.bu arada yavşamıyorum.eski uo arkımsın haddini bil dhdfhd'! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 sechil said: killer sana noluyoki şimdi?? açıklıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Killer said: sechil said: killer sana noluyoki şimdi?? açıklıyorum peki killer teşekkür ederim >:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 faşizan yönetime karşı olan tepkimize verilen cezalar bizi durdurmak için yeterli olmayacaktır = sry dude -lanc = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 cumaya gitmişlerdir gelirler birazdan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 ben zaten paticiğin dota serverını hiç sevmiyorum adamlar kendi kendilerini yemiş bitirmiş,slm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 orda burda giderlemeye calısan tiplerin bi kacı gitmis. iyide olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 ayağınızı denk alın babsörler.gelişleri fena olur!sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 hala yavşıosun killer vermicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Adamın biri..my love, i want to be myself but not all by myself : bekleyin bakim geliyorum 1 gün sonra alcam ifadenizi aehfuaehfuae Adamın biri..my love, i want to be myself but not all by myself : killer yavşama dişi kişiliğe hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydar_dümen Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Ahah çok iyi olmuş bunların banlanması hakikatten biraz kafamızı dinliyecez Killer sende ona buna sataşmayı bırak velet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 o deil de sen banlanmamış mıydın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Sendikadan cok sendikaci tipler uremis o kotu. Bir de sendikanin dota oyunlarina girmek icin `babs babs` gezen tipler de anti-sendika olmuslar. Oyuna mi almiyorlar? =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 ya da bilmiyorum, boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 slm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 -Wissy said: Sendikadan cok sendikaci tipler uremis o kotu. Bir de sendikanin dota oyunlarina girmek icin `babs babs` gezen tipler de anti-sendika olmuslar. Oyuna mi almiyorlar? =[ haha süper tespit. @seagle çok komik ehuehe. adamlar kendileri söylüyorlar "sendika ne ya" tipinde laflar sonra siteye girince gaza geliyolar heralde SENDİKA diyerekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 konu .......¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 üüüüü 2 hafta fenaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Voys said: hala yavşıosun killer vermicem babkel yavşaklıktan kim ölmüş.sende yavşa? sdg. ha yavşayıp elime ne geççek ayrıca.dota oynarken aa lan bu patide bzi savundu bunu alalım mı diyicekler? lol sdgfas.2 geyik yapıyoruz ciddiye alıp yavşamalardan bahsediyosun.cık cık cok ayıp.hatrın var haa yoksa bozuşurz sdgg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar