Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Banlanıyorum :..(

Dev

Öne çıkan mesajlar

Sly-One said:
benim olayla bir ilgim yok, şahsi düşüncemdir sadece.
kendini velet olarak gören veya there is no velet diyenlerin de kendi şahsi fikridir, bana hükümsüzdür.

ya sly allah askına ayıp değil mi simdi 2 günlük bir adam olsun, baban yasında olmadıgını nerden bileceksin? millet kendini buranın agası ilan etmiş nasıl olsa eskiyim, kankayım, veteranım vs. düşüncesi var rahatlar tabi.

banlenenler arasında hiçkimseyle kişisel münasebetim yok. yanlıs anlasılmasın. sadece aralarından biri bana msn'de değil forumda ana bacı küfür etmesine ragmen hala bu forumda yazabiliyorsa ben ne diyim daha.
Sosyal ağlarda paylaş

Madcat said:
PrudenT said:
biraz zaman geçsin fistanın yaptıklarını ben yapıcam bakalım ne kadar yicem.

kankan var mı

konu burada bitti zaten niye hala tartışıyoruz ki?
Yapılanların sonucunu gördük.
Ve paticik içerisinde gruplaşma,örgütleşme,toplu hareketin bir yaptırımı olmadığını da gördük.
Ha daha önceki forum yönetimlerinde bu örgütleşmenin,bu yönetime karşı laf söyleyenlerin topluca süresiz banlanmalarına ve mesajlarının silinmelerine kadar cezanın boyutuğunu gördük.
şimdi 2 gün quote ban.
geri kalana yaptırım yok.
bundan sonra paticik,biz dota grubuyuz,biz genç pati devrimcileriyiz,biz forumdan banlanmayanlara karşı grup oluşturduk, karşı tarafın yazdığı her mesajın altına toplu ayar çekelim tarzı bişi olursa heralde normal karşılanıcak.
Sosyal ağlarda paylaş

Pyro said:
toggie said:
ne diyecekti pyro? küfürleri yiyince aglayıp içine mi atacaktı lol. sana essolessek dediklerinde bile ne kadar sinirlendigini biliyorum. o.ç gibi bir küfürün sana edildiginde nasıl bir tepki verecegini hayal bile edemiyorum. o yuzden bos yere sucluları sucsuz gibi savunma burda.

Ben tepkimi orada anında veririm ki denk gelmişsindir. Ben tepki verecekse orada verseydi diyorum zaten. Benim takıldığım tek nokta bu.

sen kendi yaptıgını dogru zannediyosun ama yanlıs olanı yapıyosun işte. acıkcası bana da birileri msn de gelip, buranın modu biziz, xtirtme falan dese, 5-6 kişi aynı anda abansa ben de kıcımla gülerim yani kusura bakma. benim anında tepkim bu olur. senin gibi parlamak olmaz. küfürden alınmam anan söyle böyle diyince öyle olmuyor nasılsa. ama ayıp denen bişey var di mi.
Sosyal ağlarda paylaş

olayı tek bi kingpin meselesinden cikartsak daha hoş olucak.
begenilmeyen uygulamada modu chate almak cok da rare bişi değil.
küfürler konusunda kingpinin yorumunu bilmiyoruz
loglari ne akla hizmet patiye koymus onu da bilmiyorum, gordugumde ben baya gereksiz bulmustum.
pyro dansozluk yapcak bi adam değildir, adamin üstüne gitmenin alemi yok.
sonucta yakin arkadasi oldugu insanlarin hakli oldugunu düşündügü noktalari savunuyor, burda 5 kişi pyrodan alinti yapip velveleye vericekse, konunun adini pyroya ayar koyalim kapansin.

ha bi de iyice kişisel satasmalara dondu, gerek yok.

ayrica evet, kingpinin log koymasi efsaneymiş, amacini anlamadik.
Sosyal ağlarda paylaş

niye koyduğunu anlamamışsınız ki?
adam konuyu kitledikten sonra,gelip tehditvari aç ulan vs vs demişler.
adam en sonunda gülmüş çıkmış konuşmadan.
Ondan sonra eğlence bölümünde kingpin adına açılan bir başlık var istiyorsanız bakabilirsiniz silinmediyse.
Orada quote yapmaya devam edip burada mod egemenliği yok rahat rahat suyunu çıkarırız dediler.
Adam ondan sonra koydu ss'leri.
sonra apaçi açtı vs vs.
Sosyal ağlarda paylaş

msn patinin müsteri hizmeti değil zaten. ayrıca o loglara bakılarak bir uygulama da yapılmadı forumda. ama gören görecegini gördü işte. elimde daha güzel loglar da var buraya koymak istedigim ama kendime saklıyorum. merak etmeyin sadece forumda duyup gorduklerimizle hareket etmiyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

kimse msn loguna uygulama yapildi demedi zaten, oyle bi olaya maruz kalmak istemiyosan cozumu var dedim ben. cok da zor değil sanırım.

ayrıca kingpinin davranısını orda fevri buluyorum, bazen benim de yaptigim bi tavir bu, oturup cevap verip veya karsilik vermek, sonuclari boyle oluyor. gerek yok boyle seylere, eglence bölümüne "dory simdi bunu nasil silicen" diye fake accountla acilan topic hala aklinizdadir, altinda geyik dondurmekten ote gitti mi?

diyorum ki, yapilmasi gerekenle yapilan celişiyor orda, tek tarafli kimseye yuklenmeyin. taraf olmanin alemi yok.
bugun banlenen insanlar arasinda benim cok sevdigim arkadaslarim var.
Sosyal ağlarda paylaş

ben zaten senin dediğini yapmayı destekliyorum her zaman da oyle yapıyorum. hatta kingpine om bile attım cevap vermemesi konusunda. ama herkes ben değil, sen değil işte. belki de yasayınca ogrenirler bir daha yapmazlar. msn den ceteyi toplayıp kufur etmek insanın sinirlerini bozabilir ve davranması gerektiği gibi davranamamasına sebep olabilir, hem de senelerdir birlikte türlü düşüncesini paylastıgı bir yerde.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...