Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gaş delme olayı gaşı düşürürmü aka tek far sendromu

thelegbra

Öne çıkan mesajlar

piercing olayına giricektim ki, baba bi zaman sonra kaş düşüyo, böyle hayko cepkin gibi tek far oluyon falan diyenler oldu da, sorayım dedim.

nedir sağlık bakımından durumu, yanlış yapınca mı sorun çıkıyor yoksa zamanla mı çıkıyor. yanlış denilen olay nedir sinire gelmesi mi. ayrıca will it blend?
Sosyal ağlarda paylaş

valla blend kısmını gelince deneriz de
beni bu olaydan maksimum 2 sene daha mahrum birakabilicekler sonra basicam igneyi.

kaç düşmesi olayı muhtemelen düzgün yerde yaptirmadiginda oluyodur
hani her takilan piercing gibi, bade baglamasi olayı.

ama sana yakismaz.

sakala takalim^^
Sosyal ağlarda paylaş

bi süre kaş delimi yaptım şöyle diim. sinire gelirse büyük problem olabilir bakınız hayko cepkin. zamanla kaş düşmesi falan pek görmedim ama kişiden kişiye değişir ama ben yapmayı + yaptırmayı sevmiyorum. bence bi garip duruyo. ayrıca bu düşme etme ıvır zıvırdan tam olarak emin değilsen işin şansa bakar. ayrıca çok iyi yapan biyer bulmak lazım. umarım yakışır. ama genede yaptırma:D
Sosyal ağlarda paylaş

leg biraz official bi açıklama yaptım yukarda da ekliyim biraz daha. tşört çıkarırken özellikle kazak ta falan sorun yaşanıyo. ayrıca bünye bi süre sonra metali kabul etmeye biliyo. yada bi süre sonra iltihap ıvır zıvır yaşayabilirsin. soğukta sıcakta genleşme wtf durumu olabilir. ayrıca steril olamzsa aids e kadar yolu var allah korusun dğeişik bişi istiyosan dövme yoksa dövme yaptır.
Sosyal ağlarda paylaş

kaş delimini yapan kişiden kişiye gerçekten değişiyor.
en güvenlisi (bunu delen kişi zaten bilir) normalinden biraz derinden delinmesi olur.
kalın olunca düşme tehlikesi minumuma iniyor.
birde 01 yılından beri kaşımda piercing var, nerelere taktırdım neler yaptım bilmeden falan ama hiç düşmedi yani sapa sağlam :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...