thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 piercing olayına giricektim ki, baba bi zaman sonra kaş düşüyo, böyle hayko cepkin gibi tek far oluyon falan diyenler oldu da, sorayım dedim. nedir sağlık bakımından durumu, yanlış yapınca mı sorun çıkıyor yoksa zamanla mı çıkıyor. yanlış denilen olay nedir sinire gelmesi mi. ayrıca will it blend? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 hayko cepkinin gözü hastalıktan dolayı öyle(piercingle alakası yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 o durum sinire denk gelince oluyor. iyi bi yere deldirirsen bir sorun çıkmamalı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Sparkcaster said: hayko cepkinin gözü hastalıktan dolayı öyle(piercingle alakası yok) /care kaş düşünce de öyle bi görüntü olduğundan güzel örnek teşkil etsin diye kullandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 valla blend kısmını gelince deneriz de beni bu olaydan maksimum 2 sene daha mahrum birakabilicekler sonra basicam igneyi. kaç düşmesi olayı muhtemelen düzgün yerde yaptirmadiginda oluyodur hani her takilan piercing gibi, bade baglamasi olayı. ama sana yakismaz. sakala takalim^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 bi süre kaş delimi yaptım şöyle diim. sinire gelirse büyük problem olabilir bakınız hayko cepkin. zamanla kaş düşmesi falan pek görmedim ama kişiden kişiye değişir ama ben yapmayı + yaptırmayı sevmiyorum. bence bi garip duruyo. ayrıca bu düşme etme ıvır zıvırdan tam olarak emin değilsen işin şansa bakar. ayrıca çok iyi yapan biyer bulmak lazım. umarım yakışır. ama genede yaptırma:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 bünyeden bünyeye değişiyo sarkma olayı. zamanla vücudun dışarı da atabiliyo o da ayrı bir nokta tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 işte onu diyorum wildın dediği gibi mi? bazıları, o an sinire gelmesse sorun yok diyo, bazıları zamanla bünye sorun çıkarıyo diyo, official açıklama bekler ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 benim genel bilgim, yapan insanların çoğunda sorun olmuyo ama 1-2 seneye çıkarıyolarmış kendi istekleriyle. bayıyomuş yani, bide tshirt çıkarırken taktırırsan sıkıntı yaşayabilirisn diyim, parçalama yüzünü yok yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 sakal diyorum ya şöyle ceneye takalim hem orda biriktirdiklerinle sonradan beslenebiliyomussun once bi kulaklarla basla ne o oyle gormemis gibi çöt kaşa. ha bi de burun deldir bari takalim benim hızmadan sana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 o senin söylediğin yere takılanları sakalı neyin çıkmayan parlak metalikacı genc özenti veletler takiyorlar, ben taksam sakallar yüzünden ömrüm çürür sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 LA SAKALA BIŞI TAKILMAZ DELLETMEYIN ADAMI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 leg biraz official bi açıklama yaptım yukarda da ekliyim biraz daha. tşört çıkarırken özellikle kazak ta falan sorun yaşanıyo. ayrıca bünye bi süre sonra metali kabul etmeye biliyo. yada bi süre sonra iltihap ıvır zıvır yaşayabilirsin. soğukta sıcakta genleşme wtf durumu olabilir. ayrıca steril olamzsa aids e kadar yolu var allah korusun dğeişik bişi istiyosan dövme yoksa dövme yaptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 o korkar igneden be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Cuce said: LA SAKALA BIŞI TAKILMAZ DELLETMEYIN ADAMI! QFT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 1.5 seneyi geçti yaptıralı, kaş falan düşmedi. bişi olmuyor yahu. ha bi de ankaralılar bilir limonun altındaki yerde yaptırdım, iltihaptan iltihapa koştum ama, geçti kaş falan da düşmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 dory said: o korkar igneden be. tuğba seninle kızılay kan merkezine gittiğimiz günü wall of text olarak konu dışına açabilirim istersen, allah gibi hit alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 neydi o sustum ben anlamina gelen işaret? işte ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 yanlış delerse pipin düşer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 dory said: neydi o sustum ben anlamina gelen işaret? işte ondan. ♣ Fistan said: yanlış delerse pipin düşer senin düştümü fistan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Cuce said: LA SAKALA BIŞI TAKILMAZ DELLETMEYIN ADAMI! sakala parfüm sıkılır mı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 o ne birası oluyo? sıcakmı içilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 thelegbra said: senin düştümü fistan? hayır. usta birine yaptırırsan bişi olmaz. ama bi kere penisimdeki piercing düşmüştü. onu söyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 diline tak cok yakısır sana fsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 kaş delimini yapan kişiden kişiye gerçekten değişiyor. en güvenlisi (bunu delen kişi zaten bilir) normalinden biraz derinden delinmesi olur. kalın olunca düşme tehlikesi minumuma iniyor. birde 01 yılından beri kaşımda piercing var, nerelere taktırdım neler yaptım bilmeden falan ama hiç düşmedi yani sapa sağlam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar