kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 abi 2 ay önce okumuştum o msnde dönen geyiği gözlerimden yaşlar gelmişti özellikle ZEGNANIN KONUŞMAYA ALINDIĞI KISIM VE İŞİM VAR DİYİP ÇIKMASI HAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 evet zegna jaLJHBASLDJFHALSDFH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 abi ahaha zegna da şuanda aionda geziyo hala da bakmıyo adam buraya sklfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 ZEGNANIN GELİP DE BEYLER AKŞAM İÇERSEM YARGILARIM SİZİ DOTA'DA DEMESİ VE HERKESİN TAMAM AGATÖR TAMAM SEN ÇIK O ZMN AKŞAM GÖRÜŞÜRÜZ TAMAM OO SÜPER İYİ EĞLENCELER SÜPER SÜPER DEMESİ MUHTEŞEMDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Ahahahax2 Hem Emre'nin olaya hem de ekmeğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 elaidi said: Zheld said: ehehe banlar açılmış ehehe ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 McFly` konuşmaya katıldı. I. Emre: DOTA + 2 elaidi: phantasmagorik ekmek: BEN ÇOK KALİTELİ YAZIYODUM elaidi: dotaya +bir phantasmagorik ekmek: BOKU BOKUNA phantasmagorik ekmek: UCUCAM elaidi: Dotaya I. Emre: DOTA + 1 McFly`: dısarı cıkıyom agaboyz McFly`: sori elaidi: elaidi: Ok babpz elaidi: Sorun değil elaidi: agali phantasmagorik ekmek: SHDBFLKJASHDBFLJASHDFBLAJSDHFBA Ahmet: GÖRÜŞÜRÜZ ABİ phantasmagorik ekmek: BB elaidi: GÖRÜŞÜRÜZ Ahmet: SEN ÇIK phantasmagorik ekmek: GORUSURUZ ZEGNA Ahmet: BOL BOL EĞLEN elaidi: BYE phantasmagorik ekmek: DONUNCE ARTIK I. Emre: aga ok cik disari I. Emre: donunce gorusuruz I. Emre: aksama Ahmet: GÜZEL EĞLEN elaidi: Aksam oynarız phantasmagorik ekmek: BAZI SEYLER DEGISMIS OLABILIR AMA I. Emre: hesaplar aksama kesilir Ahmet: GECE MAHKEME VAR elaidi: AKSAM SOZ AMA elaidi: OYNA KESIN I. Emre: GECE YARGI McFly`: aksam yatarım aga promil yuklenecem I. Emre: eed bak I. Emre: kesin gel I. Emre: AGA DAHA GUZEL elaidi: OK aga I. Emre: IC GEL elaidi: sen bilirsin Ahmet: ABİ TAMAM phantasmagorik ekmek: JEDİ IN ATTIGI MESAJA BAK McFly`: ıcıp gelırsem ananızı sıkerım ama phantasmagorik ekmek: SKDJAFNŞAKSDJFNASDF lanc - emre | Σ: OF McFly`: sdfaksdfhkdfsahaksdjfasdf phantasmagorik ekmek: SİKTİ GÖZÜMÜ elaidi: HAHAHAHA lanc - emre | Σ: GÖZÜM lanc - emre | Σ: sdfsdf I. Emre: HAHAHA I. Emre: NİYE LAN phantasmagorik ekmek: AHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAA phantasmagorik ekmek: AHJSDFBASJLHDFBAJSDF I. Emre: SİKME BİZİ I. Emre: NAAPTİK Kİ lanc - emre | Σ: AGA OF I. Emre: MASUMUZ McFly`: neyse hadı byez kermit: OYUN KURDUM Bİ GİRİN İŞİMİZ BİTİNCE 1 EL ATALIM I. Emre: ahahaha Ahmet: GÖRÜŞÜRÜZ McFly` konuşmadan ayrıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 7. sayfa system requirements ; Processor: Intel Core 2 Duo 2.4 GHz (E6600) or better Video Card: NVIDIA GeForce 7950GX2 or better RAM: 4GB or more Enhanced for: DirectX 10, 64-bit processors, multi-core Supports Parental Controls on Windows Vista Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 abi o ne ben yeni gördüm 7. sayfayı. önceden pc eskiydi bakamamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 ahaha task managerdan kontrol ediyorum diger sayfalarda firefoxun kullandigi memory 50-60mb 7inci sayfada 500 oluyo ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Milletin 2.-3. sayfadan "BAN!" nidalarına başlamaları, sayfalar ilerledikçe göt olup susmaları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 abi 2008 de yapmışlar piramiti :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 AHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 evet gece yarısı ban falan atmıyorum bi daha. ahaheahheaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 ABİ AHAHAHAHAHAHAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 AHAHAAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 deliller ortadna kalktı bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 DUR SON KEZ GÜLEYİM AHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 adhahahahhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 abiii ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 avatar değiştirtti olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 guzel olmuş avatar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 ahaha avatar muthis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 ahahahahaha süeprmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar