heracles1986 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 evet arkadaşlar paladinim ve bs 200 oldu hangi yönde gitmem daha doğru olur armor smith düşünmüyorum keza glad itemlar pekala healer yada retri talentlerini desteklicek nitelikte setler genel kanım weaponsmith üzerine ama ondada kararsız kaldım mace mi axe mi sword mu ? tşkler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 mace derim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 neden mace? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 cakarsın milletin kafasına stun eder diye, deep thunder yapabiliyosunya. paladin için olan armorlar bop değil bs istese bile armorsmith istemiyo sonucta, hoş artık onlara gerek yok cunki arena setleri daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 tek seçeneğin mace. armor yalan baştan söyleyeyim hiç bir işine yaramayacak en azından silah daha iyi bir tercih. silah da da mace daha iyi , ilk olarak 3.80 olması. (ne kadar ağır o kadar iyi) 2. olarak da stun proc u (çok gelmese de gene işe yarıyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bassist Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Valla bende shamanıma bs mining kasıyordum hiç gerek yok dostum.Okadar uğraşıcağına thunder-deep thunder-stormherald malzeme çıkarmakla kasmakla vs giriyorsun av haftasında av ye 2-3 günde istediğin gladyator 2hand i alıyorsun.Sonrada bir kaç hafta arena kas çek mercil yada vengeful two handi.Gerek yok okadar uğraşmaya stormherald hastası biri olarak ne yazikki durum bu :( Hele armor yapmaya falan sakın kalkışma şöyle açıkliyim blizz offical forumda adamlar ağlıyor guildin main tankı illidianı 6k kusür armor veren vengeful kalkanla tanklıyormuş daha iyisi düşmüyo raidten ne yapalım diyolar hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 tşk.... yanlız bi kaç soru takıldı kafama mace veya sword veyahut axe smith de paladin için iyi olan bişiler elbette vardır fakat neden özellikle mace? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 pvp için uygun, onun dışında sword one hand belki tanking için uygun olabilir ama bilmiyorum prot paladin itemazation'ını bişey söliyemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 enchanting bence en güzel meslek paladin için ringlerini enchantlarsın mis gibi, sonuçta bs ile uğraşmaktansa av yapıp s1 silahlarını almak daha mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 bu arada elinde bs guide olan arkadaş varmı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 forumda tüm guidlar mevcut zaten. Stickylere bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar