arcane Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 imdb 18 sene önce iptal edilmiş bir bilimkurgu dizisinin oyuncuları hayatlarından bezmiş bir haldelerdir ve geçimlerini kostümle katıldıkları fuarlar ve dükkan açılışlarından kazanmaktadırlar. Televizyon şovu nedir bilmeyen Thermianlar isimli uzaylılar diziyi tarihi kayıt sanıp, teknoloji geliştirirken model olarak örnek almıştırlar. Soykırımcı General Sarris'in saldırısına uğrayınca son çare olarak gerçek sandıkları dizinin yıldızlarından yardım isterler. Uzun süredir izlediğim en eğlenceli film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 ahaha ilginçmiş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 DVDsinde extra içerik olarak tüm filmi uzaylı ırkın dilindeki dublajıyla izlyebiliyorsunuz.Tavsiye ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Biz bu filmi izlerken çok eğlenmiştik. Bezmiş oyuncuların her bölümde söyleye söyleye bıktıkları teknolojik alet edevatın hepsinin gerçekten yapılmış olduklarını görünce, suratlarını görmeniz gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 cok ilginç bir konusu var :D izlemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 TRT veya zamanın TGRT'si vermişti sanırım bunu,en azından Türk kanallarından biri vermişti onu hatırlıyorum :) Son 20 dakikasını falan izleyebilmiştim o bile güzeldi. Bir şekilde DVD'sini falan bulursam izlerim artık,tamamını bende merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Mükemmeldi tek kelimeyle. Komik heycanlı değişik bi film. Mutlaka izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Valla herhalde Harold & Kumar Go to White Castle ile birlikte hayatımda izlediğim en eğlenceli film. Tekrar tekrar izleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 hemen çektim bakalım izlerim bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Tony Shalhoub oynuyor izlenmez mi ya. güzel filmdi diye hatırlıyorum ama indirmek lazım tekrardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Tony Shalhoub'un bu filmdeki karakteri tamamen kafası iyi bir tip. Tepkiler muhteşem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar