Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 1:43 <3 OHA GIEF!! o hatundan çocuk istiorum!! evlenip yuva kurmak istiorum!!! =P edit: 1 milyon dolar kazanan marangozlan da evlenebilirem (lol!! şaka -.-' ) para = mutluluk ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 İşte bu derece de cahiller bunlar hakaret etmek gibi olmasın ama :) Edit: Dragonmax yine en romantik ve seksi yönüyle yaklaşmış olaya görmemiştim son mesajı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Caranlothwen said: kenan ışık'ın sunduğunda da bi kere ökkeş adında bi adam gelmişti soru şuydu: iki parçadan oluşan nefes alıp vermeye yarayan organımızın adı nedir? a)kalp b)karaciğer c)karaciğer d)böbrek ökkeş önce % 50 kullandı karaciğer ve akciğer kaldı, sonra seyircilere sordu akciğer dedi çoğunluk ve ona rrağmen ben kendime güveniyorum deyip karaciğer seçti Şıklarda 2 tane karaciğer var, ondan karaciğer seçmiştir belki =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Korax said: İşte bu derece de cahiller bunlar hakaret etmek gibi olmasın ama :) Edit: Dragonmax yine en romantik ve seksi yönüyle yaklaşmış olaya görmemiştim son mesajı :Dromantikimdir :D yirin seni /hug Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Hatun güzel olmasına güzel de şöyle bir şey de akıllara gelmiyor değil. Eğer bu kadın bu adamın eşi ise, bu derece mal bir adamı kabul etmekle kendisi de mallığın önde gidenini yapmıştır bence biline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Hani yatıyordun sen pis adam. Gelip mesaj atıyorsun bir de utanmadan ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 emile zola'nın paris anılarını okumuştum, sadece kasıntıdan ibaret bir fransız toplumu tanımlıyordu. aradan 100 yıldan fazla geçmiş hala aynılar demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 milyoner ownajmış cidden..o hatun adamın kızı.. türkiyede şey vardı onu hç unutmam.. adamın biri geldi işte başlamadan önce kenan abinin klaisk muhabbet modeli işte ne kadara kadar çıkarsınız dedi o da en az 16 milyar alırım(16'ydı sanırım o ikinci sınır) dedi adam ve başladılar..ilk soru kabarmasıyla ünlü kümes hayvanı?adam %50 kullandı hindi tavuk kladı tavuk dedi ilk soruda gitti,ilk soruda elenen başka hatırlamıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 çirkin lan kadın. bildiğin itici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 harbi hangi kadından bahsediyosunuz.gözlüklü yerinden kalkan kadını diyosanız eeh bsgçkg diyicem. bu arada bu fransızlara laf ediyosunuzda bizimkilerede mısır pramitleri türkiyeden kacırılmış diyosun,doğrudur teknoloji gelişti gümrükte adamları vardır falan diyo.bunlardan bitanesi de tarih öğretmeni sdgks. başka bi olay çanakkale savaşı kimle yapıldı.amerika japonya diyen var.ilk cumhur başkanımıza kenan evren diyen var vsv sdgasl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 bari içlerinden en güzeli dogru bilmesi güzel oluyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar