Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kim 500 Milyar İster - Fransız - Of Salak - Yuh.

Xaenin

Öne çıkan mesajlar

Caranlothwen said:
kenan ışık'ın sunduğunda da bi kere ökkeş adında bi adam gelmişti soru şuydu: iki parçadan oluşan nefes alıp vermeye yarayan organımızın adı nedir?

a)kalp
b)karaciğer
c)karaciğer
d)böbrek

ökkeş önce % 50 kullandı karaciğer ve akciğer kaldı, sonra seyircilere sordu akciğer dedi çoğunluk ve ona rrağmen ben kendime güveniyorum deyip karaciğer seçti

Şıklarda 2 tane karaciğer var, ondan karaciğer seçmiştir belki =P
Sosyal ağlarda paylaş

milyoner ownajmış cidden..o hatun adamın kızı..

türkiyede şey vardı onu hç unutmam..

adamın biri geldi işte başlamadan önce kenan abinin klaisk muhabbet modeli işte ne kadara kadar çıkarsınız dedi o da en az 16 milyar alırım(16'ydı sanırım o ikinci sınır) dedi adam ve başladılar..ilk soru kabarmasıyla ünlü kümes hayvanı?adam %50 kullandı hindi tavuk kladı tavuk dedi ilk soruda gitti,ilk soruda elenen başka hatırlamıyorum =)
Sosyal ağlarda paylaş

harbi hangi kadından bahsediyosunuz.gözlüklü yerinden kalkan kadını diyosanız eeh bsgçkg diyicem.

bu arada bu fransızlara laf ediyosunuzda bizimkilerede mısır pramitleri türkiyeden kacırılmış diyosun,doğrudur teknoloji gelişti gümrükte adamları vardır falan diyo.bunlardan bitanesi de tarih öğretmeni sdgks.

başka bi olay çanakkale savaşı kimle yapıldı.amerika japonya diyen var.ilk cumhur başkanımıza kenan evren diyen var vsv sdgasl
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...