MDoruK Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Bronx in hazırladığı scripti indirdim. hem adımın üzerinde hem de paperdollda ismimden sonra Nebula staff gibisinden şeyler yazıyor. bunları nereden değiştireceğim?[signature][hline]İmzamı taklit mi edicen lan?? Bak haalaa bakıyo utanmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rune_xander Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 :D tum sphere klasorunun icinde arama yaptir nebula staff member diye bul degistir :D[signature][hline]Herkez Ultima Online Oynayabilir... ama Ultima'nin İçinde YASAYAMAZ.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastermage Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 fix scpsinin içinde gerekli satirlari degistir[signature][hline] Selam ben Çelik,Arçelik.Ya Sen Kimsin? Sırrı,Bekçi Sırrı. Nerelisin? Erzincan. İçindenmi? İçinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 fix.scp sinin içinde On=@DClick if () title Xharloan elseif strmatch('','Xharloan')) title endif bu satiri bul değiştir.[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR......... Asi vE Mavi [Bu mesaj Xharloan tarafından 23 January 2004 11:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 C:/sphere/Scripts/Events Dizisine gir.. Fix.scp ye 2 kere Tıkla F3 e Bas ve Nebula Staff Member Diye arat ve Bulan Yerlere Istedigini Yap...[signature][hline] when you cried i'd wipe away all of your tears when you'd scream i'd fight away all of your fears and i've held your hand through all of these years but you still have all of me My ImMoRtAl Icq=322-630-305 Mesenger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Mesela usenmeyip 2-3 dosya karistirirsin, olmadi windowstan bir arama yaptirirsin (ekstra program bile gerekli degil yani, teknolojiye bak sen) ve bulursun ilgili yeri.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: baggio@doruk.net.tr | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Anlamadığım şey hazırcılık güzelde yapabileceğin halde başkalarına başvurmak daha mı kıyak iş. Bu tür şeyler zaman kaybı öğrenmek istiyorsanız kafanızı kullanın daha kolay olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Bende boyle yaklaşmamak lzm adam hiç bir şey bilmiyor olabilir bu konular hakkında olamazmi ? Ztn böyle giderse sonunda sıkılacak ve bırakacak sen bunu bulamiyorsan hiç başlama felan demekte yersiz.[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR......... Asi vE Mavi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rune_xander Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 said: Xharloan, 23 January 2004 13:36 tarihinde demiş ki: Bende boyle yaklaşmamak lzm adam hiç bir şey bilmiyor olabilir bu konular hakkında olamazmi ? Ztn böyle giderse sonunda sıkılacak ve bırakacak sen bunu bulamiyorsan hiç başlama felan demekte yersiz. +1 zaten bilgi paylastikca deger kazanir :D bosuna ugrasip ogrenmedik :D.... isteyen istedigini yapsin bence bakarsin adam olayi asar :)[signature][hline]Herkez Ultima Online Oynayabilir... ama Ultima'nin İçinde YASAYAMAZ.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daniska Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 eheuh ben tek tek butun scplere bakmishtim kafayi siyiriyordum (: fix de olacagi hic aklima gelmemishti hatta bikeresinde yok bunda olmaz deyip atlamishtim puhauah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scabbers Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 scripts lerden fix i bul ...aç ve F3 e bas oraya nebula staff, yaz buldugu yeri sil istersen title i da düzeltirsin resync pause yap iki kez oldu bitti....[signature][hline]imzamı okuyan o biçim olsun :D :tebrikz: hala da bakıon ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastermage Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 ama bakın mesela bu script olayı halledipte full nebula falan dotü kalkan insanlar var Bak kaç tane uo projesi var[signature][hline] Selam ben Çelik,Arçelik.Ya Sen Kimsin? Sırrı,Bekçi Sırrı. Nerelisin? Erzincan. İçindenmi? İçinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar