mokoko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Boulderfist serwerinda oynuorm bi dungeondayken aniden dc yedim daha soora girmeye calıstıımda her girdikten 1 sn soora daha karakterim gozukmeden dc yiyorum aynı serverdaki dier charlarıma girebilirm baska serwerdaada girebiliorm ama bu chara giremiorm ne yapmam lazım warmı bole bisorun yaşayan daha once bi oneri werin lutfen ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Bana da olmuştu geçenlerde aynısı, Orgrimmar'dayken. YF ile halletmiştim ama sorunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Bende de oluodu ona benzer bişey. Repair komutu ellerinden öper :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Şimdi WDB klasörüne Delete yasliyoruz böyle karakter gözükmeden Dc yeme Iconlarin "?" olarak güzükmesi akabinde Dc gelen durumlarda. Yada Repair açıp yeni cache yap bakayn seçeneğini işaretliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 ya geçen ay verdim 4 EURO yu aldım YF yi yemin ederim ADSL daha iyi bağlantı sağladı. YOk zırvaladılar yok bakımda vs 1 ay gitti para çöpe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar