adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 uyuz oluyorum şu msnde bişi yazdıkdan hemen sonra titreten kişilere.Yazıyo bi baksana ben daha penceresine tıklamadan bi titreşim daha konuşma penceresine tıklıyamadan bi titreşim daha sonra ne yapıyorum küfür tabikide ne lahn bu yaz bi bekle hassiyetsiz herifler yaa
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 acaba titreşimlere çıkardığı ses yüzünden mi sinir oluyoruz ? @fizban nasıl ?
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 biliyorum kapatıldığını ama benimde kullanmam gerekiyo bazen ama bu şekilde değil oof sonra meşgul modda durunca sen coolmusun diyolar mevzu çıkıcak bi gün
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 bak voys hiç yapmaz mesela öle ozaman ben yapiyim hemen sinir ediyim bi
sechil Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 gerçekten acaip uyuz bi durum yaa 2 dk bekle nolcak dimi yazıo bide arkadan haddii be arkadaşım senimi beklicem titretmesi gelio gıcıklar bende inatlarına ennn son titretenlere yazıorum en iisi meşgulde durması istedikleri kadar yırtınsalarda umrum olmuo :)
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 sechil said: gerçekten acaip uyuz bi durum yaa 2 dk bekle nolcak dimi yazıo bide arkadan haddii be arkadaşım senimi beklicem titretmesi gelio gıcıklar bende inatlarına ennn son titretenlere yazıorum en iisi meşgulde durması istedikleri kadar yırtınsalarda umrum olmuo :) gerçekten acayip uyuz bi durum yaa.2 dk bekle ne olcak dimi yazıyo bide arkadan haddi be arkadaşım senimi bekliyecem titretmesi geliyo gıcıklar bende inatlarına enn son titretenlere yazıyorum en iyisi meşgulde durması istedikleri kadar yırtınlarda umrum olmuyo Yleri neden sevmiyosun?
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 aha dişiymiş bu ahefuheaufha:D
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Y KOYMA AKLIMA SPHERICAL HARMONICS GELIYO QUANTUM SINAVIM VAR ÜHÜHÜ
sechil Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 adamınbiri said: sechil said: gerçekten acaip uyuz bi durum yaa 2 dk bekle nolcak dimi yazıo bide arkadan haddii be arkadaşım senimi beklicem titretmesi gelio gıcıklar bende inatlarına ennn son titretenlere yazıorum en iisi meşgulde durması istedikleri kadar yırtınsalarda umrum olmuo :) gerçekten acayip uyuz bi durum yaa.2 dk bekle ne olcak dimi yazıyo bide arkadan haddi be arkadaşım senimi bekliyecem titretmesi geliyo gıcıklar bende inatlarına enn son titretenlere yazıyorum en iyisi meşgulde durması istedikleri kadar yırtınlarda umrum olmuyo Yleri neden sevmiyosun? aaa hiç öyle yazdığımı fark etmemişim teşekkür ederim gösterdiğin için
sechil Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 adamınbiri said: aha dişiymiş bu ahefuheaufha:D :D:D:D:D
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 *yanındaki arkadaşını dürter* la olm bana iş atıyo ba.
sechil Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Garadia said: çünkü ç leri sevmiyo eet gerçekten ç leri sevmiyorum
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 tdk nın ayaklı imla kılavuzu görevini üstlenmiş
sechil Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 adamınbiri said: *yanındaki arkadaşını dürter* la olm bana iş atıyo ba. >:D<
Öne çıkan mesajlar