adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 uyuz oluyorum şu msnde bişi yazdıkdan hemen sonra titreten kişilere.Yazıyo bi baksana ben daha penceresine tıklamadan bi titreşim daha konuşma penceresine tıklıyamadan bi titreşim daha sonra ne yapıyorum küfür tabikide ne lahn bu yaz bi bekle hassiyetsiz herifler yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 o özelliği kapatabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 acaba titreşimlere çıkardığı ses yüzünden mi sinir oluyoruz ? @fizban nasıl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 biliyorum kapatıldığını ama benimde kullanmam gerekiyo bazen ama bu şekilde değil oof sonra meşgul modda durunca sen coolmusun diyolar mevzu çıkıcak bi gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 araçlar > seçenekler oradan bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 bak voys hiç yapmaz mesela öle ozaman ben yapiyim hemen sinir ediyim bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 gerçekten acaip uyuz bi durum yaa 2 dk bekle nolcak dimi yazıo bide arkadan haddii be arkadaşım senimi beklicem titretmesi gelio gıcıklar bende inatlarına ennn son titretenlere yazıorum en iisi meşgulde durması istedikleri kadar yırtınsalarda umrum olmuo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 sechil said: gerçekten acaip uyuz bi durum yaa 2 dk bekle nolcak dimi yazıo bide arkadan haddii be arkadaşım senimi beklicem titretmesi gelio gıcıklar bende inatlarına ennn son titretenlere yazıorum en iisi meşgulde durması istedikleri kadar yırtınsalarda umrum olmuo :) gerçekten acayip uyuz bi durum yaa.2 dk bekle ne olcak dimi yazıyo bide arkadan haddi be arkadaşım senimi bekliyecem titretmesi geliyo gıcıklar bende inatlarına enn son titretenlere yazıyorum en iyisi meşgulde durması istedikleri kadar yırtınlarda umrum olmuyo Yleri neden sevmiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 saane sen ne karışıon dfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 aha dişiymiş bu ahefuheaufha:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Y KOYMA AKLIMA SPHERICAL HARMONICS GELIYO QUANTUM SINAVIM VAR ÜHÜHÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 adamınbiri said: sechil said: gerçekten acaip uyuz bi durum yaa 2 dk bekle nolcak dimi yazıo bide arkadan haddii be arkadaşım senimi beklicem titretmesi gelio gıcıklar bende inatlarına ennn son titretenlere yazıorum en iisi meşgulde durması istedikleri kadar yırtınsalarda umrum olmuo :) gerçekten acayip uyuz bi durum yaa.2 dk bekle ne olcak dimi yazıyo bide arkadan haddi be arkadaşım senimi bekliyecem titretmesi geliyo gıcıklar bende inatlarına enn son titretenlere yazıyorum en iyisi meşgulde durması istedikleri kadar yırtınlarda umrum olmuyo Yleri neden sevmiyosun? aaa hiç öyle yazdığımı fark etmemişim teşekkür ederim gösterdiğin için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 çünkü ç leri sevmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 adamınbiri said: aha dişiymiş bu ahefuheaufha:D :D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 *yanındaki arkadaşını dürter* la olm bana iş atıyo ba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Garadia said: çünkü ç leri sevmiyo eet gerçekten ç leri sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 tdk nın ayaklı imla kılavuzu görevini üstlenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 adamınbiri said: *yanındaki arkadaşını dürter* la olm bana iş atıyo ba. >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Aehpaehuaeuh smiley cuk etmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar