Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eee ne oldu önümüzdeki dönemde Karalama Defteri?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ne deseniz haklısınız aslında da bizim dışımızda gelişen olaylardan ötürü biraz gecikti etkinlikler.

Mesela yılbaşı gecesi sonuçlanacak bir hikaye yarışmamız vardı, ödül konusu (title, avatar vs.) muallakta kalınca vazgeçtik. İlk çalışmamızı mümkün olduğu kadar vurucu yapmak istedik, ama olmadı.

Lexius'la aynı şekilde benim de önümüzdeki cumaya kadar daha 7-8 gün byounca finallerimiz var, dolayısıyla ayın 15'inden sonra ilk etkinlik duyurusunu yapacağız. Muhtemelen yine kısa hikaye yarışması olacak.

Bu arada bir diğer etkinliğin duyurusunu da buradan yapalım: Karalama Defteri, Müzik ve Görsel Sanatlar bölümleri olarak kolektif bir yarışma düzenleyeceğiz. Karalama Defteri'nde ilk olarak yapılacak şarkı sözü yarışması, ardından Müzik bölümünde bestelenmesi ve son olarak Görsel Sanatlar'da yapılan besteye göre bir kapak çalışması olacak. Tabi şu an sadece plan aşamasında, net birşey yok.

Son olarak geçen gün eklediğimiz Sahaf bölümüne de beğendiğiniz bir yazarın eserini tanıtarak katkıda bulunabilirsiniz. Bir hafta süreyle asılı kalacak orada yazılanlar ve arşiv şeklinde bir bölümde saklanacak.

Saygılar :)
Mesaj tarihi:
ayrıca benim çıldırmak ile ilgili nedenlerden dolayı kapalıyım bi süredir pek bişi yapamıyorum. finaller bitince ben bitmezsem güzel şeyler olucak.
Mesaj tarihi:
Avatar, title için yazan yoktur, varsa da döveyim o adamı ben :P
Siz bir topic açsanız, şu şu şu konular yazın diyiverseniz atlar herkes zaten, şaşalı şeylere ihtiyacımız yok bence =)
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...