Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Firefox 3

PhysX

Öne çıkan mesajlar

bi sitede buldum aynen aktarim.

Bunun için önce adres satırına "about:config" konutunu giriniz. Ekrana gelen ayar isimleri içersinde browser.sessionhistory.max_entries ' i bulun ve değişiklik yapmak için üzerine çift tıklayın. 1 ya da 5 gibi bir değer girdiğinizde de son ziyaret ettiğiniz sayfalara hala RAM' de var olduklarından anında dönebilirsiniz. Tek fark onların internetten yeniden yüklenmesini bekleyecek olmanız. Firefox' un pencerelerini simge durumuna küçültüğünüzde artık ihtiyaç duymadığı bellek alanını serbest bırakmasını sağlayabiliriz.
Bunun için sağ fare tuşuyla ayar isimlerinin olduğu listedeki boş bir alana tıklayın ve açılan bağlam menüsünden Yeni / Boolean seçin. Ayarların ismini verin alanından config.trim_on_minimize ifadesini girin ve Tamam' a tıklayın. Bir sonraki iletişim penceresinden True seçeneğini seçin ve Tamam' a tıklayın. Son olarak işletim sisteminizi yeniden başlatın.
Sosyal ağlarda paylaş

oper said:
Flameoffear said:
Bi config ayarı vardı bunun, alta alınca ram kullanımını baya bi düşürüyordu. Nasıl dı o bilen var mı?

config.trim_on_minimize boolean değer olarak tanımlayıp değeri de true yapacaksınız.

config.trim_on filan bulamadım ben. firefox 2 için mi yazdın. 3 te bulamadım
Sosyal ağlarda paylaş

firefox 2 nin üzerine kurduysan ff3 ü sevmez bilgisayarı.sorun yaratabilir.. o yüzden tam temizlik yap firefox u , bütün klasörleri sil ilgili( app datada falan)
sonra ff3 kur. o zaman sorun düzelir büyük ihtimalle..
ne zaman çıkacak bilmiyorum ama ff3.1 yolda. temmuz ortasında apha sı çıkacak...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
bookmark olayı ile ilgili ufak bi sorunum var. şimdi girdiğim bi siteyi bookmark yapıyorum,adres bardaki yıldıza tıklayarak. daha sonra buna erişmek istediğimde bookmarks a tıklıyorum. orda sadece recently bookmarked var. eger çok önce eklemişsem o bookmarkı göremiyorum orda. toolbarda da yok zaten. nasıl erişecem ben bu bookmark'a?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...