Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Bi config ayarı vardı bunun, alta alınca ram kullanımını baya bi düşürüyordu. Nasıl dı o bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 çok iyimiş o ayar. bilen varsa paylaşsın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 bi sitede buldum aynen aktarim. Bunun için önce adres satırına "about:config" konutunu giriniz. Ekrana gelen ayar isimleri içersinde browser.sessionhistory.max_entries ' i bulun ve değişiklik yapmak için üzerine çift tıklayın. 1 ya da 5 gibi bir değer girdiğinizde de son ziyaret ettiğiniz sayfalara hala RAM' de var olduklarından anında dönebilirsiniz. Tek fark onların internetten yeniden yüklenmesini bekleyecek olmanız. Firefox' un pencerelerini simge durumuna küçültüğünüzde artık ihtiyaç duymadığı bellek alanını serbest bırakmasını sağlayabiliriz. Bunun için sağ fare tuşuyla ayar isimlerinin olduğu listedeki boş bir alana tıklayın ve açılan bağlam menüsünden Yeni / Boolean seçin. Ayarların ismini verin alanından config.trim_on_minimize ifadesini girin ve Tamam' a tıklayın. Bir sonraki iletişim penceresinden True seçeneğini seçin ve Tamam' a tıklayın. Son olarak işletim sisteminizi yeniden başlatın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Deacon said: mail geldi şimcik: You are now part of a World Record and the proud owner of the best version of Firefox yet!:)-D Evet holeey firefox! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Flameoffear said: Bi config ayarı vardı bunun, alta alınca ram kullanımını baya bi düşürüyordu. Nasıl dı o bilen var mı? config.trim_on_minimize boolean değer olarak tanımlayıp değeri de true yapacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 e yani o ayarı sadece back tuşunu hiç kullanmayanlar yapsın, ben şahsen çatır çatır 10-15 sayfa geriye gidebilmeyi nimet olarak görüyorum. 100mb ram 3$ laptop filan kullanmıyorsanız yani heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 oper said: Flameoffear said: Bi config ayarı vardı bunun, alta alınca ram kullanımını baya bi düşürüyordu. Nasıl dı o bilen var mı? config.trim_on_minimize boolean değer olarak tanımlayıp değeri de true yapacaksınız. config.trim_on filan bulamadım ben. firefox 2 için mi yazdın. 3 te bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 bulamazsın zaten.. sen yaratacaksın onu. :) ne yazdığıma dikkat et. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Hacı ben yazdımya bi önceki sayfada yapılışını :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 şimdi gördüm onu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ahaha ben de görmedim onu :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 ie tab diye bir olay var , internet explorer açabiliyoruz firefox içinde , bulduğum birtanesini kurdum ama yukarda ana sayfa , yenile , durdur menülerinin yanında görünmesi gereken tuş gözükmedi, şu hatta :İE TAB resimdeki tuş. bu addonun bir benzeri var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 araç çubuğunu özelliştirirsen koyarsın onu oraya.(sanırım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 sağ alt köşede firefox ikonu görmen lazım ona tıkla , bende sağ alt köşede çıktı en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 yakınlarda patch, update falan birşeyler var mı FF3 için? ben pek sevdim firefoxu ama o benim bilgisayarı sevmedi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 firefox 2 nin üzerine kurduysan ff3 ü sevmez bilgisayarı.sorun yaratabilir.. o yüzden tam temizlik yap firefox u , bütün klasörleri sil ilgili( app datada falan) sonra ff3 kur. o zaman sorun düzelir büyük ihtimalle.. ne zaman çıkacak bilmiyorum ama ff3.1 yolda. temmuz ortasında apha sı çıkacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 bu aralar şöyle bişeyle karşılaşıyorum. özellikle patide. mesajlardaki resimlerin bir kısmnı göstermiyor.. var mı başına gelen böyle bişe? hala devam etmekte bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 oluyo ya, medal 5k falan yazıyo ama ööle kalmıyo çıkıyo eninde sonunda. edit: ha, direkt mesajdaki resim demişsin, adblock falan engelliyodur filtrende eblek bişeyler varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 onları demiyom.. normal koyulan resimler.. resim eklediğimizde oluyo. eklenen resimlerde daha doğrusu.. tıklayınca gösteriyo anca resme.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 3.0.1 çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 karakter sorununu halletmişler mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 yok baktımda aynı. yine ' yerine aynı karakter var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 bu akşamki güncellemeden sonra çatır çatır hata vermez oldu, umutlandım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Cooliris ne süper bi eklentiymiş ya.. ileri geri derdinden kurtuluyosun tamamen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 bookmark olayı ile ilgili ufak bi sorunum var. şimdi girdiğim bi siteyi bookmark yapıyorum,adres bardaki yıldıza tıklayarak. daha sonra buna erişmek istediğimde bookmarks a tıklıyorum. orda sadece recently bookmarked var. eger çok önce eklemişsem o bookmarkı göremiyorum orda. toolbarda da yok zaten. nasıl erişecem ben bu bookmark'a? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar