ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Şimdi şöyle, Lite-On dvd writer var; 1 yıldır kullanıyorum ve ortalama haftada 2-3 dvd çekmişimdir. bir süredir eject düğmesine basınca garip bir ses geliyor "sanki açmayı deniyor da bir şeye takılıyor gibi", bazen birkaç defa geliyor ses bazen bir defa geliyor ama açılmıyor dvd writer. bi 10 defa falan denedikten sonra çıkartıyor cd yi içinden, ama mesela şimdi 20 defadır basıyorum çıkartmadı. nedir bu olay, çözümü var mıdır; yoksa bu çile devam eder mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 içinin tozunu al iğne batırılan yerden açmayı dene açıldıktan sonra iyice kendine çek biraz egzersiz yaptır belki düzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 İçinde bir şey kalmış olmasın? Mesela bazı 25'lik vb cd/dvd rulolarının üstünde ufak şeffaf bir daire oluyor koruma için. Bir keresinde onu görmeyip cd ile birlikte koymuştum sürücüye. Abuk subuk sesler çıkartınca açıp baktım, içinde bir yere sıkışmıştı. forgiver'in dediği gibi, sürücülerin üstünde ufak bir delik oluyor. O deliğe kalınca bir ataç yada iğne batırarak zorla açabilirsin kapağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 disliler gıtmıs ıcerden gelen seste dıslılerden gelıyor dugmesıne basmadan dırek ıttırerek kapatmaktan oluyor genellıkle muhtemelen kapatmaya calısıncada sorun cıkarması gerek acma dugmesıne bastıktan sonra varsa tırnaklarınla yoksa ınce bı seyle kapagı aacmayı dene kolayca acılması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 tozunu alacağım, ittirmekten kaynaklanan dişli bozulması ama sanırım deliği kullanarak geçici olarak açabiliyorum şimdilik tenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 bilgisayarım'dan dvd writer'ına sağ tıklayıp "çıkar" seçeneğini seçerek de çıkarmayı deneyebilirsin bilmiyorum ne kadar ba$arılı olur. en azıdan her an yanında bi iğne bulundurmana gerek kalmayabilir eğer ba$arılı olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Yardımcı olacağını sanmıyorum. O seçenek donanım üzerindeki düğmeyle aynı işi yapıyor sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demron Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 çak azının ortasına ikitane gendine gel de :D herkez ciddi cevap vermiş :D geyige vurmadan olmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar