Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Selam millet tavsiye isticem sizden. Universite örencisine 10-15 arasına bi araba önerirmisiniz yaklasık 14.5 gibi bişiler düşünüyorum. ben polo düşünüyorum 1.4 az yakar die ama farklı onerileride dinlemek istiyorum kimiside hic memnun deil polodan corsa falan diolar bide sizden fikir aliyim.
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 2004 Clio Dizel 2000 Astra 1999 Golf 2004 Fiesta 2004 206 2001 Focus
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 liste tam istedigim gibi yanına bide kendi secimini yazarsan tam olucak :)
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Golf ya da Focus arasında kalırdım. Aslında Civic sedan bile alınabilir o paraya. küçük arabalardan haz etmiyorum
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 alfa romeo al :P kucuk bi alfaciyim artik focus derdim ben..
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Bence motor al kenini özgür hissedersin :)o :)
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 paramecium said: Selam, Benden pas :P Saygılar. neden yahu? bu konu milletin basını cokmu agrıttı birbirinizimi kırdınız tartışırken mevzu ney? tek istediim bi araba onerisi olan top 4 listeniz ühü :)
Redogski Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 benim arkadaşta aynı fiyat aralıklarında bişi arıyo ama kesinlikle dizel olucak araç benimkinede öneri olsun bu :D. @jedi 2004 clio dizel 15 e var mı yahu?
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Selam, ABS Klima Airbag Düşük servis ücreti Ucuz yedek parça Düşük tüketim Rahat ve ergonomik koltuklar Ortalama üstü yol tutuşu Kendini hemen salmayan karoser Yukarıdaki kriterleri sağlayan her araç uygundur bence :) Saygılar.
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 ABS Klima Airbag Düşük servis ücreti Ucuz yedek parça Düşük tüketim Rahat ve ergonomik koltuklar Ortalama üstü yol tutuşu Kendini hemen salmayan karoser alfada var bunlar :P:P
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Valla bende bulaşmıyorum bu sefer :) Geçenlerde kızarkadaşım için araba alternatiflerine baktım. 2000 Polo veya daha yüksek model Yaris bulunabiliyor o fiyatlara. Ama 2. mesajda bahsedilen arabaların o fiyat aralığına gireceğini hiç sanmıyorum.
matama Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 alfada nasil var abi kendini salmayan karoser o fiyata alinicak alfalar salmayi birek yataktan cikmaz
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 he he :D Alfa Romeo 156 selespeed 20 milyar civari alinir, 2.el buyuk ihtimalle.. Linkler.. 18,500 pazarlik payi var. Izmir. 15,500 Vade olur dior, Denizli Burda bir dolu Alfa var kendin bakabilirsin.. Yani alfa iyidir, ben de fanlarindan biriyim. 2000 motordur, eh biraz vergisi vardir, yakiti benzindir. Benim için gorulebilecek eksileri bunlardir, ama gaza bastin mi hissettiklerimi, alfa'dan baska bir de chrysler'da hissettim. Ki 20 milyar kusur'e, bakimli iyi bir chrysler'da alinabilir. Alfa yari otamatiktir. Chrysler otamatiktir. Valla biraz konfor ve hiz baktigim için alfa iyidir. Buna birazda saglamlik katarsan chrysler derim, ancak chrysler'lar himbildir, hizlanmasi biraz daha uzun surer, ama yani keyfi ve surusu baskadir, cok rahattir.
Pasha Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 ogrenci arabasi 10-15 bin ytl demis siz 2.0 arac oneriyosunuz :) 100km de 12-13 lt benzin parasi odemektense daha yeni ama dizel bi araca binmeyi tercih eder sanirim. kim araba alipta garajda yatmasini ister? :) corsa 1.3 cdti veya 1.2 diyorum. olmadi clio dizel benzin acisindan iyidir ancak fransiz iste..
Rondar Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Astra G Alfa Romeo ların yakıt tüketimi 1.6 motorlar arasında yüksektir
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Selam, Bisiklet! Harcanan enerjiye oranla alınan yol bakımından en iyi verim :P Saygılar.
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Rover hernekadar olu bir firma olsada hala ozel servisleri alternatifleri olmadigi icin oldukca iyi calisiyor, o fiyat araliginda polo, corsa, 206 vs istemiyorsan belki soyle guzel donanimli bir rover 25 veya temiz bir rover 200 bulunabilir. az km yapmislari (60-70) 13-14 arasi bulunabilir, sende kaliteli bi sirali sistem uygulamasiyla lpg donusumuyle toplamda -15kytl ye guzel bi arac alabilirsin. bu formul 2000 honda 1.6 civic lere de uygulanabilir. Ama ben kullanmadim bilmiyorum, fikir kitliginda ancak bu kadari cikiyor. edit: typo edit2: her ne kadar fiyat araligimizi biraz assada rover 25 in soyle cok yakisikli olanlarida var, arka spoiler bence birazcik nfs tadi yakalamissada guzel oldugu bi gercek.
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 hyundai getz konusunda fikri olan varmı ?
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Maedhros said: hyundai getz konusunda fikri olan varmı ? Hyundai getz icin genel kani boyutuna ve motoruna gore tuketiminin hem dizelde hem de benzinde fazla olmasi.Her zaman kucuk hacimli motor tuketimin az olacagi manasina gelmez. Kucuk motor arabayi kaldirmak icin devirlenmek icin daha cok gaza ihtiyaci olacagi icin tuketim artar, kullanim tarziyla ve kullanilcak rotayla da alakali bisey elbette. bunun disinda 1100 kusur kilo oldugu icin ve nispeten dengesiz agirlik dagilimi yuzunden(ozellikle dizel motorlu olan secenegin ondeki muazzam agirligi sebebiyle) yuksek suratlerde veya bozuk yollarda kic atma problemi varmis. Eger fikir soracak olursan ben bu arac yerine yukarda soylenilen herhangi bi aracin getz den daha iyi olacagi kanisindayim, (2.0l motorlar haric, olay az yakan ogrenci arabasi 2l motor nedir =P) Eski olsun ama saglam olsun.
Öne çıkan mesajlar