guden Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Geçen nostalji yapalım dedik ve nfs se cdsini taktık pcye, kurduk dosboxla, ama çalıştırmayı denedimizde olmadı :( Bir şekilde nasıl çalıştırabilicegimizi bilen varsa çok memnun olurum, dosbox v0.72ydi, ve hiç bir hata vermiordu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Dosbox olmadan çalışması lazım ya, o kadar eski oyun değil. Windows95 uyumluluk modu falan densene bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Denedim olmuyor, aynı şekilde hiç bir hata vermeden kapanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Ben dosbox ın mac os x versiyonuyla sorunsuz çalıştırmıştım, ama arada takılmalar oluyor (sessiz oynayınca çözülüyor) Son sürümün %100 oynattığı yazılıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Mino nasıl yaptığını anlatırsan çok mutlu olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Full install kuruyordum NFSSE yi, cpu cycle ını işlemcine göre ayarladıktan sonra bir sorunla karşılaşmadım hiç. Ama benim kullandığım dosbox u dapplegrey denen bir arayüzle çalıştırıyordum, bazı ayarları kolayca yapmanı sağlıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar