Phlox Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 nedense orbit pek stabil değil, en azından rapidshare'de. dumeterla kontrol ediyorum, IDM ile sabit 222 kb/s hız alıyorum rapidshareden dosya çekerken, orbitle bi 220 bi 200 sürekli ggidip geliyor hız, 208 gibi bir ortalama alıyorum sonuçta. güzeldir yani IDM :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Bu zamana kadan Flashget, freedownload manager, download accleator kullandım. Hepsinde kesin bir pürüz vardı. Ama ORbit downloader tek kelimeyle mükemmel Flashgot Firefox Orbit downloader kombosu kesinlikle vazgeçilmez. Özellikle rapidshare kullanıyorsan hesabın dolduğunda 5.kb lık salak parçalar indirmez pause eder, seni uyarır. Süper birşeydir kısaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphim Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Flashget kullanarak torrent dosyaları indiriyorum fakat sürekli bağlantım kopuyor bu nedenle. Sebebinin ne olduğuna dair ufak bir fikri olan var mı? Şimdiden çok teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 DownThemAll! kullanıyorum ben. Firefox ile entegre olmuş, rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphim Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Sorunumun ne olduğunu çözebilmiş biri var mı? Ya da çözüm üretebilecek birileri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 flashget Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 DownThemAll.Daha bitanesi patlamadı, gerçi çok rapid kullanmam ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar