daniska Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 yaw scp arsivinde ole bi scp vardi yuksek mage clubleri 3 tane tash koyuyodun sanirim ole beyaz mi siyahmi kirmizimi olucandiye bisidi ben kurdum onu calishti fakat tasa cifttiklayinca ascii ok butonu ve 1 tane karakter oluyordu herseferinde bashka bi turkce karakter yani scp tam calishmiyordu ishte banada bole bir club scp si lazim race deil club birde paticikden bashka yabanci adam akilli bi scp arsivi varmi arashtirip bende ekleyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 senin ne istediğini anlayamadım . sen mage robe scp si mi istiyon , silah ( club ) scpsimi yoksa Guild scp simi ? Biraz açıklarsan bulmak daha kolay olur .[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daniska Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 said: zgrw, 25 January 2004 00:38 tarihinde demiş ki: senin ne istediğini anlayamadım . sen mage robe scp si mi istiyon , silah ( club ) scpsimi yoksa Guild scp simi ? Biraz açıklarsan bulmak daha kolay olur . pardon ben pek anlatamadim sanirim sabahtan beri ariyrum istedigim gibi deil hic bulamadim yok yani benim istedigim pk kulubu ve mavi kulubu gibi kulupler kurabiliim ve bu kuluplerede age i veya skilline gore girishler sebes olsun mesela mage si 99.1 in altinda olanlari almasin ve sehir icinde savasa bilsinler ve sadece bu kulub uyeleri onlara ozel itemleri kullana bilsinler (misal ozel magerobe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 ben daha açıklayıcı yaziim annadım ne yapmak istediini arkadaş faction gibim bişi kurmak istio.bakl factionları al isimlerini deiştir.sonra bi taştan da item almalarını sağla (mage robe işte) mesela siyah aldı tmm mı? bunu kullandıında adamın nuitari ye üye olup olmadıına baktırırsın üyeyse giyer deilse giymez[signature][hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 hmm kısacası bir çeşit faction scp si istiyorsun . Bronx un faction sistemini örnek alarak bunları yazabilirsin aslında .[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daniska Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 bu konuda iyi olmadığımı biliyorsunuz aslında hazır full bi guild sistemi istiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daniska Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 [ITEMDEF i_blackmage_robe] ID=i_deathshroud NAME=Nuitari TYPE=T_CLOTHING ARMOR=100 ON=@CREATE ATTR=attr_newbie COLOR=0819 HITPOINTS={100 100} ON=@EQUIP SRC.MAGERY ( + 15.0) SRC.SYSMESSAGE Buyun Yaninda Olsun!!! SRC.SOUND=snd_SPELL_SUMMON_UNDEAD ON=@UNEQUIP SRC.MAGERY ( - 15.0) SRC.SYSMESSAGE Buyun Yaninda Olsun!!! SRC.SOUND=snd_MONSTER_DRAGON1 [ITEMDEF i_whitemage_robe] ID=i_deathshroud NAME=Solinari TYPE=T_CLOTHING ARMOR=100 ON=@CREATE ATTR=attr_newbie COLOR=0790 HITPOINTS={100 100} ON=@EQUIP SRC.MAGERY ( + 15.0) SRC.SYSMESSAGE Buyun Yaninda Olsun!!! SRC.SOUND=snd_SPELL_SUMMON_UNDEAD ON=@UNEQUIP SRC.MAGERY ( - 15.0) SRC.SYSMESSAGE Buyun Yaninda Olsun!!! SRC.SOUND=snd_MONSTER_DRAGON1 [ITEMDEF i_redmage_robe] ID=i_deathshroud NAME=Lunitari TYPE=T_CLOTHING ARMOR=100 ON=@CREATE ATTR=attr_newbie COLOR=0799 HITPOINTS={100 100} ON=@EQUIP SRC.MAGERY ( + 15.0) SRC.SYSMESSAGE Buyun Yaninda Olsun!!! SRC.SOUND=snd_SPELL_SUMMON_UNDEAD ON=@UNEQUIP SRC.MAGERY ( - 15.0) SRC.SYSMESSAGE Buyun Yaninda Olsun!!! SRC.SOUND=snd_MONSTER_DRAGON1 [itemdef i_whitemage_stone] defname=i_whitemage_stone name=Whitemage Stone id=0edc TYPE=0 CATEGORY=Lols SUBSECTION=Special Items DESCRIPTION=White Mage Stone on@create color=07c4 attr=attr_static on=@dclick if ( > 90.0) SRC.DIALOG d_whitemage_stone return 0 else src.sysmessage Yuksek Buyuculuge Katilacak Kadar Kudretli Degilsin!!! return 1 endif [DIALOG d_whitemage_stone] 100, 100// location on the screen. page 0 resizepic 100 100 2620 400 100 //BUTTONS button 125 155 2362 2361 1 0 1 //TEXT text 150 110 137 0 text 140 150 268 1 [DIALOG d_whitemage_stone TEXT] Solinari Baglilimi Kabul Et! [DIALOG d_whitemage_stone BUTTON] ONBUTTON=1 src.newitem i_whitemage_robe src.go delucia SRC.ACT.AMOUNT 1 SRC.ACT.BOUNCE ELSE [itemdef i_redmage_stone] defname=i_redmage_stone name=Redmage Stone id=0edc TYPE=0 CATEGORY=Lols SUBSECTION=Special Items DESCRIPTION=Red Mage Stone on@create color=0799 attr=attr_static on=@dclick if ( > 90.0) SRC.DIALOG d_redmage_stone return 0 else src.sysmessage Yuksek Buyuculuge Katilacak Kadar Kudretli Degilsin!!! return 1 endif [DIALOG d_redmage_stone] 100, 100// location on the screen. page 0 resizepic 100 100 2620 400 100 //BUTTONS button 125 155 2362 2361 1 0 1 //TEXT text 150 110 137 0 text 140 150 268 1 [DIALOG d_redmage_stone TEXT] Lunitari Baglilimi Kabul Et! [DIALOG d_redmage_stone BUTTON] ONBUTTON=1 src.newitem i_redmage_robe src.go delucia SRC.ACT.AMOUNT 1 SRC.ACT.BOUNCE ELSE [itemdef i_blackmage_stone] defname=i_blackmage_stone name=Blackmage Stone id=0edc TYPE=0 CATEGORY=Lols SUBSECTION=Special Items DESCRIPTION=Black Mage Stone on@create attr=attr_static color=0819 on=@dclick if ( > 90.0) SRC.DIALOG d_blackmage_stone return 0 else src.sysmessage Yuksek Buyuculuge Katilacak Kadar Kudretli Degilsin!!! return 1 endif [DIALOG d_blackmage_stone] 100, 100// location on the screen. page 0 resizepic 100 100 2620 400 100 //BUTTONS button 125 155 2362 2361 1 0 1 //TEXT text 150 110 137 0 text 140 150 268 1 [DIALOG d_blackmage_stone TEXT] Nuitari Baglilimi Kabul Et! [DIALOG d_blackmage_stone BUTTON] ONBUTTON=1 src.newitem i_blackmage_robe src.go delucia SRC.ACT.AMOUNT 1 SRC.ACT.BOUNCE ELSE //***** //aha arşivimi kurcalaya kurcalaya buldum scp yı fakat linkini bilmiyorum ama id si 679 //şimdi deniycem sorunu söylerim saolun ilginiz için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 said: zgrw, 25 January 2004 00:38 tarihinde demiş ki: senin ne istediğini anlayamadım . sen mage robe scp si mi istiyon , silah ( club ) scpsimi yoksa Guild scp simi ? Biraz açıklarsan bulmak daha kolay olur . tabi buda yardımcı olmanın değişik bi yolu :)[signature][hline]Where is Anatolia? icq :147852833 http://www.hades.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daniska Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 hatalar: her isteyen istediği kadar mage robe alıp solinariye vs.. hepsine girebiliyor ve 1 defa alınmıyor isteyen 100lerce alabilir hemde karısık ve ustunde guild deki gibi yazmıyor solinari vs.. gibisinden of deli olcam hiç anlamıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar