Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 ben mantı da açıyorum isteyene öğretirim sdf d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 dory said: hala ayni tavir lütfen bana o "aciklama yapma, yazma oyle uzun uzun" diyen el kaldirabilir mi? history tutmuyorum cunku chate alip "ee noluyoruz neden toplaştik" diye sordugumda peşi sira 2 cumle yazip SİMDİ ACİKLAMA YAPMA, yazarsan ne bekliyosun ya? Sen harbi yanlış anlamışsın, Lidriel sordu, sen uzuuuun süre cevap vermedin, oda uzun uzun "yazma" dedi. Yani "Kısa kes lan" modu yok, çarpıtmayalım. Ortaya mod alıp ayar mı verelim diye çağırdık 4 kişi? Olayı anlayamadık zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 msnde olanı anlattim işte, arkadaslar beni lex vasitasiyla chate alip once "dory bu mu" digi baslayıp peşi sira "ee noluyo neden toplaştik" dedigimde bi eleştiri yazisi patlatip, şimdi aciklama yapma! yazdilar. hala tavirlarimda bi bozukluk yok bu sefer dayanamayıp burda tepişmeye devam ettiler. yok veli de cagirsaymişim şuymus buymuş. kusura bakmayın da düpedüz sacmalik bu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 SON İKİ SAYFANIN KERMİT' İN AÇLIĞIYLA NE ALAKASI VAR? P.M İLE TARTIŞIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 patates kızartması ve makarna yapamiorum :/ daha doğrusu denemeye korkuorum. makarna belki yapabilirim de kızartma kesin yalan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 hakkaten artik konuya donulsun patates kızartmasi kolay da elma dilim patates zor biraz soya soslu tavuk yapiyorum ben. begenmeyen kücük ogluna almasin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 kermit kavgaya doydu MUTLU MUSUN KERMİT? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 kermit bence açlıktan bayıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 kermit gel bize rakı tokuşturup adana kebap yiyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuya dönmüşken, İmam bayıldı ya da mantı ayarında uçuk yemekler dışında, ne bileyim atıyorum kavurma et ya da böyle "A huge friggin steak" vari birşeyler yapabilirim kermit. Lazımsa getireyim dolabı boşaltıp eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Ya harbi basit bir olay detaylarla büyümesin istiyorum, istiyoum bunu gerçekten. Ama çirkefleşmeye başlayınca sinirleniyorum. said: şimdi aciklama yapma! Kimse böyle birşey demedi. Eğer böyle birşey iddaa ediyorsan ya yalan söylüyorsun, yada çok fena yanlış anlamaya kasıyorsun. Orda xxx cevap yazıyor yazdı, Lidriel "uzun uzun yazma" dedi. Eğer bundan kıl yün kapıyorsan zaten "Top"tan kapmana şaşırmıyorum. Sakin ol biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 dory said: msnde olanı anlattim işte, arkadaslar beni lex vasitasiyla chate alip once "dory bu mu" digi baslayıp peşi sira "ee noluyo neden toplaştik" dedigimde bi eleştiri yazisi patlatip, şimdi aciklama yapma! yazdilar. hala tavirlarimda bi bozukluk yok bu sefer dayanamayıp burda tepişmeye devam ettiler. yok veli de cagirsaymişim şuymus buymuş. kusura bakmayın da düpedüz sacmalik bu yani. dory bu mu diyen bendim, kötü niyetle demedim onu, istediğin gibi algıla gerçi umrumda değil. eleştri yazısı mı patlattık? ne dedik merak ettim, ben duymadım da. Pardonda uğraşamam sizle diyip çat diye çıkarsan konuşmadan burdan devam eder, kimse senin tribini çekmek zorunda değil. Msnde de sana hiçbir saldırı yapılmadı, komiksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 konuya doner misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 ehm neyse rolyn konuşmaya katıldı. * Kahveralucida: inceden Kahveralucida: bu mu dory Xunn: Lex selams. Lexius: selams Lexius: ne ayarı ydiniz olm :D Kahveralucida: şimdi sallamaz bide Kahveralucida: hehe Xunn: Ne ayarı yeeaa Kahveralucida: OMG MOD İN DA WAİ Kahveralucida: :D Lexius: EAHU rolyn: ee noluyoz Kahveralucida: neyse sallamicak heralde Kahveralucida: at Kahveralucida: istersen Xunn: In your domain, cooking your burgers. Kahveralucida: gereksiz abarttın terbiye dersi meselesini onu sölemek istedim sadece. rolyn: hayrola niye toplastik Kahveralucida: açıklama yapmana falanda gerek yok rolyn: tesekkur ederim soyledigin sey icin lakin malesef ortamin terbiye limitlerini ben ayarlamıyorum Kahveralucida: yazma uzun uzun rolyn: aciklama yapasim da yok rolyn: kasasim da rolyn: sikintiniz varsa, adminler falan rolyn: bb * * rolyn konuşmadan ayrıldı. olay budur aynı konuşma penceresi bizde hala açık olduğu için bulmak pek zor olmadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 olm öle korkunç şeyler koyma içim karario Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 konu ile daha ilgili ama. öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 moddan 3 sayfa satılık off topik az kullanılmış çok temiz. kermit, sözüm sana, yemek sepeti kullansan, esnaf lokantasına falan gitsen bunlar hiç başımıza gelmeyecekti. makarna yaap, yumurta kır, sosis falan pişir, domates kat içine. bele hazır donuk yemekler oluyo onlardan al. konserve kullan d: doyarsın her şekilde, ama anne çok gerekli bir olgu. valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 herhalde demin geldi annem çay pasta falna koydu önüme gitti ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 yemeklerine brokoli ve domates koy bol bol. ilerde teşekkür edersin bana insanlar pıtır pıtır kanserden dökülürken (aslında herşeyi berber yemek lazım da o kadar kordine olmak zor en güzel kombinasyon bu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 ulan ortam karışmış ben de bi post kasayım arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 bi de bir ara konserve ton balıktaki koruyucu maddeleri araştırıcam, onlarda da sorun yoksa ondan da yemek lazım bol bol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Mortis said: herhalde demin geldi annem çay pasta falna koydu önüme gitti ^_^ Cennetlik hepsi gerçekten. Ben de yeni yeni alıştım yalnız yaşamaya, insan çok hevesle ayrılıyor, yalnızlığını seviyor ama kahveni kendin koyuyorsun, kendin içiyorsun o zaman götürdüklerini de hissediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Ardeth said: yemeklerine brokoli ve domates koy bol bol. ilerde teşekkür edersin bana insanlar pıtır pıtır kanserden dökülürken (aslında herşeyi berber yemek lazım da o kadar kordine olmak zor en güzel kombinasyon bu) Brokoli çok sağlıklı gerçekten, annem son 5-6 senedir yemeden edemiyor, ben de çorbasına alıştım. (evet.) Hoş aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 zeytinyağı+brokoli ftw zaten. diğer türlüsü zor da, ekmek arasına koyunca nasıl gidiyor ya, of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar