diablotg Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 Arkadaşlar Hellstemplenin ip si neydi acaba ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 up hadi cvp verin oynayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 ipsini verecek yok mu?[signature][hline]Where is Anatolia? icq :147852833 şimdi dişlerimi sıkıp dudaklarıma kanamayı öğrettim ki bu kızıl damlalar körpe yanağında bir veda busesi olsun bu da benden sana heba edilmiş bir aşkın son nefesi olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 tamam saol[signature][hline]Where is Anatolia? icq :147852833 http://www.hades.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 ip 207.90.72.194 port 2593 idi hatta ben oranın developeri idim ayrıyetten oradaki accountların ve world'un sıfırlanmasına neden olan admin hacker vb de bendim hatta bide kahrolsun amerikan emperyalizmi diye broadcast geçiodum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daniska Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 hellstemple çok iyidi fakat gm hera diye biri beni bi kenara cekip ana bacı sovmeye basşladı nedeni ise server full edittti öyle böyle değil ama yani adam aşmıştı son sıralar çerefsizin tekiydi kısacası! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 said: daniska, 25 January 2004 14:34 tarihinde demiş ki: hellstemple çok iyidi fakat gm hera diye biri beni bi kenara cekip ana bacı sovmeye basşladı nedeni ise server full edittti öyle böyle değil ama yani adam aşmıştı son sıralar çerefsizin tekiydi kısacası! hop hop yavaş ol hera benim arkımdır realden söylediklerine dikkat et[signature][hline]Where is Anatolia? icq :147852833 http://www.hades.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 *!kilidi aramaya başlar *[signature][hline]"Bir önyargıyı yoketmek, bir atomu parçalamaktan çok daha zordur " Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daniska Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 said: Hadescik, 25 January 2004 14:41 tarihinde demiş ki: said: daniska, 25 January 2004 14:34 tarihinde demiş ki: hellstemple çok iyidi fakat gm hera diye biri beni bi kenara cekip ana bacı sovmeye basşladı nedeni ise server full edittti öyle böyle değil ama yani adam aşmıştı son sıralar çerefsizin tekiydi kısacası! hop hop yavaş ol hera benim arkımdır realden söylediklerine dikkat et hah bilirim ben o arkadaşlığı! ss leri vardı hepsini çektim ama sildim çünki gördükçe sinirlerimi bozdu o gün küfür etti ertesi gün server çöktü!! söyle ona Tommy Younghan de! adamın arkadaşları bana söylüyordu!! bu at edit bak faşlan diye bana revan katana verdiler editli yuhh daa ne diim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 *!Locpicleri Kırılır.*[signature][hline] when you cried i'd wipe away all of your tears when you'd scream i'd fight away all of your fears and i've held your hand through all of these years but you still have all of me My ImMoRtAl Icq=322-630-305 Mesenger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 yorum yok![signature][hline]Where is Anatolia? icq :147852833 http://www.hades.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Ben herayla beraber çalıştım hera benimde arkım bende edit yaptım bütün acc leri blockladım sırf ownera kılım diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 senin nickk neydi hellstempleda?[signature][hline]Where is Anatolia? icq :147852833 http://www.hades.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daniska Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 said: Arthur_HellsFire, 25 January 2004 14:55 tarihinde demiş ki: Ben herayla beraber çalıştım hera benimde arkım bende edit yaptım bütün acc leri blockladım sırf ownera kılım diye :) selam, ben seni tanıyorum sanırım! ben tommy younghan sen hard tester deılmıydın dragonun gucunu ayarlıyordun (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Ben orda en başta counselordum test ediodum ama counselor iken ben oranın scriptlerini yazıyodum sırf owner bana güvenmiyodu diye developer değildim :) Çoğu kişi tanır beni heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 nickini sölesen tanıcazda?[signature][hline]Where is Anatolia? icq :147852833 http://www.hades.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Açık değil mi nick Arthur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 belki başka bişiydir :) Arthursa tanımıyorum[signature][hline]Where is Anatolia? icq :147852833 http://www.hades.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daniska Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 birde eskiden lands of war vardı kapandı server deki tek lord bendim tabi speed falan bilmioduk millet speed le kesiyordu (: nofear diye bi gm vardı çok iyi çocuktu öldürsen edit yaptıramazsın onu çok merak ediyorum acaba nerelerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar