Aegean Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 gecen pazarden beri aklımda yazıcaktım da unutup durdum felan simcik bildiğiniz gibi cnbc-e de millenium diye bir dizi var x-files ın yapımcılarından x-files vari bir dizi. bunun bu haftaki bolumunde supheli bara girer ve barwomen dan bir saki ister kadın saki ne diye bakar ve adam soyle der: -saki, çoğu kişinin bildiği pirinc likörü değil aslında bir cesit biradır xxx le yyy(bilmiyorum ezberlicek değilim heralde :)) mayasını kullanarak yaparsın sıcak veya soğuk servis edilir. simdi sizce doğru mudur?[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 esas dialogu boyle değil daha uzunda dediğim gibi ezberlicek değilim :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Sake pirinçten yapılan bir tür rakıdır diye biliyorum. Saki apayrı bişeyse onu bilemem tabi :)[hline]Ghost of The Navigator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 saki pirinç ten yapilan bir çeşit likör. Genelde çinliler içiyor daha çok.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 sakiyle sake aynı şey deilmiydi ya? Pirinç Likörü gibin?[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Saki ayrıca meyhanelerde içki servisi yapan kişiye'de denir diye biliyorum. a'nın üzerinde yumuşatma işareti var ama.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 saki ve sake aynı şeylermiş gibi geliyo bana. aslında biri yanlış yazımı oluyo. hangisi bilmiyorum. ve japon içeceği. pirinçten yapılıyo ve biradan çok rakıya benziyo. içmedim ama bisürü animede japon filminde falan görünür. ama herkesin bildiği, çinlilerin de bi sarhoş kungfusu var. orda kullanılan içki biraz düşündürüyo beni. sake olması olası onunda. bilemiyorum bakmak lazım. sonuçta savaş sanatları gibi sake de çinden girmiş olabilir japonyaya. ya da tam tersi...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 saki aslında şarap sunan garson gibi bişidir.yani içki değil de içki servisi yapan kişilere denir.ama belki de öyle bi anlamı da vardır[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 saki değil sake kaynak; Encyclopædia Britannica sake Japanese alcoholic beverage made from fermented rice. Sake is light in colour and noncarbonated, with a sweet flavour, having up to 18 percent alcoholic content. sâki de fedaykin'in yazdığı şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 bu arada 18 gibi düşük bir alkol oranına sahip olmasına aldanmayın, yerde oturarak içiyolar [ve siz de öyle içiyosunuz tabi benim gibi, tam ortamını yaratmak için], böyle devirip devirip gidiyosunuz banzai banzai diye, sonra bir kalkmaya çalışıyosunuz da yandan destekleyen biri yoksa küt diye iniyosunuz aynen =) ilginç bir içki vesselam, ne koku ne öyle aşırı aroma, ama süper kafa yapar valla *klavyeye damlayan ağız sularını siler* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 saki rum rakısı dedigimiz şeydir içine su koyulmaz su koysanda beyazlamaz.[hline]Mein Kampf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 saki diye ayrıca bir içki daha mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Saki pirinç pilavına duru ayranı dökünce oluşan üstünede bi kapak peynir mayası dökülen(şekil için) bulamaç tipli bir içecektir.Pipet ile içilmesi zordur...[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 said: Fistan, 20 Mart 2003 16:59 tarihinde demiş ki: Saki pirinç pilavına duru ayranı dökünce oluşan üstünede bi kapak peynir mayası dökülen(şekil için) bulamaç tipli bir içecektir.Pipet ile içilmesi zordur... lol :lol:[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Türkçe hali saki ingilizcesi sake. Anlayacağınız bira ve beer gibi.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 bu durumda japonlar ne diyolar ?[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 milyon tane sey yazılmıs yaf[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 ıı valla japonlar hakkinda pek bilgim yok ama saki diyor olmalari muhtemel.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 yaw türkçe hali saki olsun eyvallah da ansiklopedik bilgi koduk hala rum rakısı diyosunuz onu anlamadım ben :p ok tamam adı bundan kelli saki olsun ama bi saki var o da capon icadı işte ne rumu ne bulguru pilavı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 bide konu sapmıs biraz ben dizide sıkmıslarmı diye sordum herkes sakinin tanımını yazmıs :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 tamam işte armudun pişmesine gerek yok bu bilgileri öğrenince ;) yani saki neymiş öğrendik artık, dizide sallamışlar mı sallamamışlar mı yorumunu yapmak birkaç volt elektrik gerektiren bir düşünce olayı sadece :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 hıı doru da ne bileyim yani yanlıs bilgi vermekten dolayı tazminat davası acabilirmiyiz yani diziye? ehueh :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 said: Grudge, 20 Mart 2003 17:02 tarihinde demiş ki: bu durumda japonlar ne diyolar ?[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley sakishu[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 saki meyhanelerde içki servisi yapan garsona denir.hatta şöyle örnekleyelim Esdi nesim-i nev-bahar açıldı güller subh-dem Açsın bizim de gönlümüz saki meded sun cam-ı Cem uf biri kurtarsın beni bu divan şiirlerinden mefaulu faiulu faun falam geberecem artık içim dışım divan edebiyatı oldu[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 said: Grudge, 20 Mart 2003 17:02 tarihinde demiş ki: bu durumda japonlar ne diyolar ? içki[hline]Peheey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar