FightInTheShade Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Dell laptopumun bir kac sorunu var ve servise gitmesi lazim ama internette dell servis diye aratinca bir kac forumda okuduklarim dellin servisinin baya baya rezalet oldugunu dusunmeme yol acti. Avrupa yakasinda Laptopumu tamir ettirebilecegim onerebileceginiz bir yer var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 arkadasin accounttan login olmayi unutmusum...olur da ,zel mesaj falan atacak olursaniz aket-atum a atin lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demron Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 walla sana tek tavsiye edebilecegim adam... Perpa Ticaret Merkezi A Blok Kat 13 No: 1998 Şişli / İstanbul Tel : + 90 212 320 97 13 Buraya telefon aç, mustafa ile görüş onur yönlendirdi de... Problemin ile ilgili konuda indirimde yapar :D hem her türlü yedek parça ıvır zıvırıda sağlar :D ama mustafayla görüş :D patronu olacak dangalakla sakın konuşma :D umarım yardımcı olabilmişimdir :D Edik: İmla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 onur parçala beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 ya simdi ciddi ciddi `alo mustafa bey merhaba beni onur gonderdi` desem adam garipsemez mi? bi de adi ne oranin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demron Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 garipsemez :D kendisi cok yakın arkadaşım benim :) 2 mizde farklı firmalarda cok is pasladık birbirimize o pcyi banada ben laptop i ona... kesinlikle dert yapmaz bilir. ha ben yapamam dersen [email protected] olmadı cep telefonumu sana özelden gönderiyorum hoş satılıga cıkardım herkez ögrendi numaramı oda ayri bi konu :D konusuruz senle. ona gore birlikte bile gidebiliriz.. Özeline mesajlarını kontrol et bu arada. Sypro cum elime para geçer geçmez bursaya gelip itinayla parçalıyacam söz :D ben senin gibi tekerlek degilim istanbula gelip gorusmeden kaçmam :D Edik : retro notebook hatta www.retronotebook.com :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demron Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 hatta msn i eklersen cocugu suan msnde senin icin bekletmekteyim :D daha ne yapayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 OM den yazdim msnimi allah razi olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Forumlarda doğal olarak şikayet hep daha fazla olur. Bunu da düşünmek lazım. En azından ben, laptopumu servise götürdüm, aşırı memnun kaldım, hayata ümitle bakıyorum diye post atanı pek görmedim. Ben de dell laptopu aldığımda Zonguldak'ta dell servisinde çalışmış birisi bana çok ciddi ve iyi çalıştıklarını söylemişti. Ama ben bilemiyorum tabi ki. İstanbul'dayım ve henüz bir sorunum olmadı. Umarım da olmaz. Şimdiden geçmiş olsun diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demron Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Kendercik said: En azından ben, laptopumu servise götürdüm, aşırı memnun kaldım, Walla servisten memnun kalmak için ya ciddi anlamda hangi firma olursa olsun büyük bir servise götürmen :D yada oto sanayi muhabbeti gibi iyi usta bulman gerekiyor :D elimizden geldigince yardımcı olduk arkadaşa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 ya ya ben de konferanstaydım sonra da benim bi arkada$ın hatun problemini tartı$tık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demron Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Sypro said: ya ya ben de konferanstaydım sonra da benim bi arkada$ın hatun problemini tartı$tık :) Hizmette sınır yok :D dileyin benden ne dilerseniz :D Yeterki paticiklerin problemleri çözülsün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar