glamdring_S Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 70lerin, çoğu kişinin tabiri ile "criminally underrated", efsanevi progressive rock gruplarından biri olan Camel'in gitaristi bu mükemmel zat hakkında sanırım şimdiye kadar hiç konu açılmamış. Kendisini tanımayanlar için; Camel - Stationary Traveller şarkısındaki gitar ve flüt soloları yeterli açıklama olacaktır herhalde. Andrew Latimer hakkındaki görüşlerinizi burda belirtirseniz çok memnum olurum. Ben net bir soru ile başlayacağım, bu adamın kullandığı ekipman hakkında detaylı bilgisi olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Detaylı bilgim falan yok ta, fi tarihinde duydum Opeth fanıyken. Bulamamıştım hatta arkadaş vermişti 3-5. Arşiv gg olunca da üşendim hep böyle. Okulda bunaltı'da görünce çekeyim bari iner hemen dedim, Rajaz'ı çektim, geçmiş olsun. 2 saat önce falan diskografisi indi =) Rajaz'ı bi 3 kere falan baştan sona dinledim, kesinlikle hak ettikleri ilgiyi görememiş adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Latimer efsanedir.. İnanılmaz melodik soloları, insanın içine işleyen les paul tonu ile birleşen tuşesi ve doğallığı ile hayatımda gördüğüm en kaliteli müzisyenlerden birisi. Bol bol dinlemek lazım. Doğaldır, melankoliktir demişken şöyle bir video asıyımda anlayın nasıl bir insan olduğunu. Dikkatli izleyin hepsini.. http://www.youtube.com/watch?v=wrg_B1pCors Ekipman olarak çok bişey kullandığını zannetmiyorum. Güzel bir Les Paul ile çalıyor. Ayağının altında bir volume, bir delay birde booster vardır muhtemelen arkasında da sanırım vox tadında bir amfi var. Duyduğum kadarıyla tahminim bu yönde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 camel ömürlük grup yahu.Grup üyelerine dair özel bir fikrim yok ama the snow goose,rajaz ve camel albümleri efsanelerin efsanesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar