Gothic Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 böle bi kaç şey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Oy oy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Asteroth said: Oy oy... +1 bittim buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 çok süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 eh diyebilirim s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 aynen reebok. muhteşem. muhteşem ötesi. bu firmalardan birine götürsen seni tasarımcı olarak alsalar ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 gitarın üstündeki kafa tasları ve dumanımsı desen çok iyi, çok yakışmış. kafataslı ayakkabı da çok başarılı. ben giymem öyle birşey de satsan baya talibi olur diye düşünüyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 teşekkürler işte bakalım dükkan oldugun için her gün 1-2 parça iş düşüyor onlar yapıldıkça buraya eklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Bende fesli kurukafayı sevdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Kardeşim benim ayakkabılara da yap. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 oha temizmiş. rap sevmememe rağmen rep vermeden geçemeyeceğim bu işe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Çok başarılı bence de, fesli kurukafa benim de dikkatimi çekti bu arada :p HM'de vardı birisi bu işi yapan, sen o olmalısın sanırım :) Hayırlı işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 eet hm dede bendim :) saolun arkadaşlar isterseniz sizde yaptırabilirsiniz :D reklamlar hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 evet çalışmalar bana da hitap etmese de oldukça güzeller. ilgilenen insanları mest edebilir d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 FromTheHell said: Asteroth said: Oy oy... +1 bittim buna bende bittim onaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 şimdi cok bişi söliyemiycem ama, sunu belirtmeden edemiyorum, o rock olmamış, o tarzla feel the rock edemiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 sonuçta biz bunu kafamıza göre yapmıyoruz =) müşteri nasıl ne isterse ona göre yapıyoruz müşterinin önünde yapıyoruzki hatta sevmedigi yeri sölesin belirsin diye sahibi hayran kaldıgını ve baterisinden diger ekipmanlarına kadar getirecegini belirtti demekki ona göre tam feel the rock olayı olmuş =) bu işler zevk meselesi sana kötü gelen başkasına güzel geliyor yinede görüşün için teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Kuru kafa masterı yapmışsın. süper çiziyorsun kuru kafayı. tebrikler. oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sevenos Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Bende fesli kurukafayı beendim, ondaki renk tonlarının bi çekiciliği var, kadife havası vermiş ztn fese :p Neyse, kuru kafay sevimli olsaymış biraz ben giyermişim onu :) İyi çiziyosunda bana pozitif görsel lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 e bende ben demişim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Asteroth said: Oy oy... +111 süper ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar