mami Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Sevgili arkadaşlar 3-4 gündür şehir dışındaydım;geri geldiğimde serverda .disarm,.stunblow,.bleeding lerin çalışmadığını gördüm.Biri veya birileri zaten benim admin charla oyuna girip serveri halletmeye çalışmış ancak pek başarılı olamamışlar.Belki de scriptlerle de oynamışlardır diye düşündüm.Baktım scriptler duruyor ancak yukarda yazdıklarım çalışmıyor.Nerelerle oynanmış olabilir ki çalışmıyor sizce?Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anthelas Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 spheretablesa bak orda playerların kullanabılıcegı komutlar vs gibi seyler var orada dısarm yazıomu bak mesela...[signature][hline]Etheria Shard Owner www.etheria.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mami Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 evet onlar yazıyor.Zaten oyunda .disarm yazınca veya diğerlerini disarm açık veya kapalı diyiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mami Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Sorun şu;.disarm açık olduğu halde disarm yapmıyor,bleeding ve ya da stunblow da yapmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daniska Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 bence bu zeki arkadashlar senin server de plevel1 icin admin ve add function larini acmish bana sorarsan bi plevel taramasi yap derim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mami Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 said: daniska, 24 January 2004 22:33 tarihinde demiş ki: bence bu zeki arkadashlar senin server de plevel1 icin admin ve add function larini acmish bana sorarsan bi plevel taramasi yap derim.. plevel taraması yap derken neyi kastettin anlayamadım.Ayrıca Coder o kadar scripti buraya paste etmek ne kadar zaman alır ve kirllilk yapar haberin var mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 yapmaz be çalcaz die korkuyosan özel mesaj at asmduashdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 said: daniska, 24 January 2004 22:33 tarihinde demiş ki: senin server de plevel1 icin admin ve add function larini acmish Disarm scriptinin calismamasindan nasil bu sonucu cikardin, kacirdim ben biraz :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scabbers Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 bilgisayarını karistiran zeki arkadas bayaaa zekiymiş :D[signature][hline]imzamı okuyan o biçim olsun :D bak hala okuyo okumasana o biçim olmak mı istiyon!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 said: Baggio, 25 January 2004 03:22 tarihinde demiş ki: said: daniska, 24 January 2004 22:33 tarihinde demiş ki: senin server de plevel1 icin admin ve add function larini acmish Disarm scriptinin calismamasindan nasil bu sonucu cikardin, kacirdim ben biraz :) bi anlatıverse iyi olcek :)[signature][hline]Where is Anatolia? icq :147852833 şimdi dişlerimi sıkıp dudaklarıma kanamayı öğrettim ki bu kızıl damlalar körpe yanağında bir veda busesi olsun bu da benden sana heba edilmiş bir aşkın son nefesi olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mami Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Peki şimdi baştan anlatayım.Serverda gerekli skillere sahip olan playerlar disarm,stunblow yapabiliyor,bleeding ile rakibini yaralıyabiliyordu.Ancak bunları yapmaları için gerekli olan skillere sahip olsalar bile artık aynı şeyleri yapamıyorlar.Anlatabildim mi acaba :) Bunların scriptleri silinmemiş ancak bazı yerlerde bazı şeyler mi silindi acaba?Yani bu scriptler neden çalışmaz olabilir durduk yere?Taz scriptleri yollarım buraya çalınmasından da korkmam çünkü benim scriptler aslında benim olmayan sağdan soldan bulduğum çoğu Nebulanın scriptleri :)Evettt sorunum budur,uğraş uğraş kudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Scriptlerinin yedegi yok muydu kendi makinende?[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mami Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Hayır yoktu Baggio.Zaten bu yüzden 3-4 defa dünyayı baştan kurdum ama hala akıllanamadım.Zuahahaha.Az evvel serveri açtım dün geceden beri ilk kez.Ve bleeding şimdi çalışıyor ancak diğerleri yine çalışmıyor.Yani bugün scriptlerle oynamadan ve dün akşam o kadar save ve restart atmışken serverda bir değişiklik olmazken sabahlar hayrına düzeldi biraz :)Ben stunblowdan vazgeçtim de şu disarm çalışsa iyi olacaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar