SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ouuyy kıyamammm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 meersem burası benim evimmiş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 sesu said: nası kırıldı? :P kardeşimle kavga ederken :( ve de gözlügün vidası göz kapagıma battı, morardı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 senin kardeşin de feykdir şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 mortits bırak artık şu kızın peşini sinirlerim bozulmaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 benim de 2.25 falandı, en son bi gittim 2.75 olmuş. yeni gözlük falan ayarladık birkaç gün alışamadım hay definişın görüntüye, hatta gidip gözlük numarasını kontrrol ettirdim belki yanlışlıkla fazla taktılar diye. miyop karizma unsuru olabiliyor, bazı kızlar gözleri kısık kısık bakan erkekleri seksi bulabiliyorlar :) ayrıca gözlük hakkaten de bazı insanların imajını olumlu etkiliyor lens istiyorum da onu da kullanam belki, üşeniyorum. bi de lensin gram bölü fiyat oranının elmas ile yarıştığını biliyor muydunuz? ameliyat korkutuyor ya :) bi de lens takma paris saint germain tak diyen ilk arkadaşı vurucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 aiyy yirim mor gözüne kurban öpim de gecsn İHİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 veştitsa said: sesu said: nası kırıldı? :P kardeşimle kavga ederken :( ve de gözlügün vidası göz kapagıma battı, morardı :( ay canım nası acımıştır içim gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 eyvah eyvah buraya kaydı tits in konusu nası bi ilgi odağı olmuşsa artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Hayır abi orda ki dava ayrı burda ki ayrı. üzüldüğümden söyledim. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 burda memeden bahsetmiyoz gözden bahsediyoz akıllım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 hmm ok. ben öbür tarafta memeden bahsetmeye devam edeyim en iyisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 veştitsa said: burda memeden bahsetmiyoz gözden bahsediyoz akıllım :( yok yeeeeaa nerden bellii!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Mortis said: veştitsa said: burda memeden bahsetmiyoz gözden bahsediyoz akıllım :( yok yeeeeaa nerden bellii!? konu başlıgından :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 garbagelik yapmayın topici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 0.75 hic bisi degil ama gozluk takmamazlik etme numaran buyur benim gozler 2.00 ve gozluksuz araba kullanabiliyorum sorun olmuyor 0.75 nasil sen dusun eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 o kadar yazıya 0.75 mi hayal kırıklığı en az 3.00 filan bekliyordum :) ben ilkokulda 2.75le miyop olduğumu öğrenmişim, 3 sınıfta bişey göremiyor muşum, tahta bulanık filan, anca öğrenmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 3.5 derece miyobum 6.5lar düştü bu kadar dahada düşmüyor 0.75 olsam gözlük takmazdım herhalde cokta abartılacak bişey değil hem gözlük karzmadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Bu numaralar tek göz için mi hesaplanıyor yoksa ikisinin toplamı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 _LURTZ_ said: Bu numaralar tek göz için mi hesaplanıyor yoksa ikisinin toplamı mı? ayrı ayrı mesale benimki sağ 3 sol 3.5 şeklinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ya arkadaşlar benim de gözlerde var hafiften miyopluk.. gözlük var ama takmıyorum pek.. şu an 30mt kadar uzakta bi tuğla görüyorum ve tuğladaki delikleri seçebiliyorum. bilgisayar başında fazla durunca bu bahsettiğim secme durumu biraz bulanıklaşıyor.. şimdi ben bilgisayarın başındayken miyop gözlüğünü takmalı mıyım?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Gözlük rulz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 gozluk dunyanin en iksinc seyi yagmur yagar islanir soguktan sucaga girersin buharlanir ustune top gelir kacarsin kavga cikacak atsan mi cikarmasan mi bilemessin kosamassin atlayamassin lens gene en azindan sabah takip aksam aklina getiriyo bi daha ilkokul 3 ten beri takiyourm 6.5 numara myop 2.5 astigmat wsar bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 klavyeyi bile göremez olmuşsun zaten :P sucak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar