Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Ya şimdi çay içiyodum dedim bi de kek yiim. Önceden eti brownie manyaklığı vardı bende. soora bunların gelişmişleri çıktı; ülker dankek magma ve eti topkek bi dolu. tercihiniz hangisi? o deil de mis gibi karamel koktu lan ohş. örl greyyy ohşşş... karamelli kekkk ohşşşşşşş...
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 eti bi dolu karamelli üstüne tanımam yiyebildiğin kadar ye
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 ondan yemekteyim zate :P bunun böğürtlenlisini de yapsınlar lan. o zaman yemekle kalmaz, solumaya da başlarım bunları.
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 karamelli kadar güzeli yoktur..acaba düşününce rejim bozuluyo mu?
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 pastaneden bol çikolatalı ıslak kek'i tercih ederim
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Jedi said: pastaneden bol çikolatalı ıslak kek'i tercih ederim kesinlikle (tu) karameli de hiç sevmiom ben ayrıcana :/
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 pastane olayına girersek ekler manyaa var karşınızda :D
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 karamel sevmiyosun demek.hımmm.. /casting fireball
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 offffff bak bu çok güzel iştee.. *yengesini arar cheese kek yap der*
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 çiizkeyk yapan yengemiz mi oldu beaaa :P kendim yaparım bi ara :D
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 dankek magma gereçkten üstüne sıçramıyor malesef
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Mr_Hand said: çiizkeyk yapan yengemiz mi oldu beaaa :P kendim yaparım bi ara :D oha kendim yaparım dior ne o hazır mı yapcan? =) bizimkisi öle hazır falan değil söliyim baştan =)
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 yemekle ilgili topiclere girmiyecem bidaha
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 adamınbiri said: karamelli kadar güzeli yoktur..acaba düşününce rejim bozuluyo mu? asdfasdf :D:D acaba sen rejimi oruçla karıştırıyo olabilirmisin ? benim tavsiyem: sanırım ülker probis
kenzap Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 oruç düşününce bozuluyormu zxcftw off hanımeller
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 kenzap said: oruç düşününce bozuluyormu zxcftw büyük ihtimal bozulmazda.. orucu sakatlar filan heralde I dont kınow
Syn Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 pelit'in ekpası vardır,hayatımda böyle bir pasta yediğimi hatırlamıyorum.ver 10 kişil pastayı tek başıma yerim yiyim,bi de pahalı olmasa düzenli yicem
sechil Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 karamelli olan herşeye biterim zatende bide magnumun karamelli çikolatası mükemmel be abi taam çok kazık bi çikolataya o kadar vermeme diosun başta ama yedikten sonraa orgazm yanii B)-
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 sechil said: ama yedikten sonraa orgazm yanii B)- nerenle yediğine de bağlı tabii... yeni bi feykimiz oldu sayın seyirciler :D
Öne çıkan mesajlar