Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Ya şimdi çay içiyodum dedim bi de kek yiim. Önceden eti brownie manyaklığı vardı bende. soora bunların gelişmişleri çıktı; ülker dankek magma ve eti topkek bi dolu. tercihiniz hangisi? o deil de mis gibi karamel koktu lan ohş. örl greyyy ohşşş... karamelli kekkk ohşşşşşşş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 eti bi dolu karamelli üstüne tanımam yiyebildiğin kadar ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 ondan yemekteyim zate :P bunun böğürtlenlisini de yapsınlar lan. o zaman yemekle kalmaz, solumaya da başlarım bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 karamelli kadar güzeli yoktur..acaba düşününce rejim bozuluyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 pastaneden bol çikolatalı ıslak kek'i tercih ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Jedi said: pastaneden bol çikolatalı ıslak kek'i tercih ederim kesinlikle (tu) karameli de hiç sevmiom ben ayrıcana :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 pastane olayına girersek ekler manyaa var karşınızda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 dolapta var valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 karamel sevmiyosun demek.hımmm.. /casting fireball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 frambuazlı cheesecake yiyin ya. ohş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 offffff bak bu çok güzel iştee.. *yengesini arar cheese kek yap der* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 çiizkeyk yapan yengemiz mi oldu beaaa :P kendim yaparım bi ara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 dankek magma gereçkten üstüne sıçramıyor malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Mr_Hand said: çiizkeyk yapan yengemiz mi oldu beaaa :P kendim yaparım bi ara :D oha kendim yaparım dior ne o hazır mı yapcan? =) bizimkisi öle hazır falan değil söliyim baştan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 yok yaparım baya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 yemekle ilgili topiclere girmiyecem bidaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 adamınbiri said: karamelli kadar güzeli yoktur..acaba düşününce rejim bozuluyo mu? asdfasdf :D:D acaba sen rejimi oruçla karıştırıyo olabilirmisin ? benim tavsiyem: sanırım ülker probis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 oruç düşününce bozuluyormu zxcftw off hanımeller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 kenzap said: oruç düşününce bozuluyormu zxcftw büyük ihtimal bozulmazda.. orucu sakatlar filan heralde I dont kınow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 pelit'in ekpası vardır,hayatımda böyle bir pasta yediğimi hatırlamıyorum.ver 10 kişil pastayı tek başıma yerim yiyim,bi de pahalı olmasa düzenli yicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 karamelli olan herşeye biterim zatende bide magnumun karamelli çikolatası mükemmel be abi taam çok kazık bi çikolataya o kadar vermeme diosun başta ama yedikten sonraa orgazm yanii B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Brownie. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 sechil said: ama yedikten sonraa orgazm yanii B)- nerenle yediğine de bağlı tabii... yeni bi feykimiz oldu sayın seyirciler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar