Salire Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Beni biri alsin artik şu takimdan ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 MR yim 20 yasindayim 18 top surme 17 hız 17 dayanıklık 13 teknik 11 yertutma 9 top calma 3 kisa paslar bir kacda ufak tefek skill var , ama gel gelelim MR de cok kotu oynuyorum , MC ye koyduklarında daha iyiyim. MR favori ayagım sol bide, kişisellerden ne vermek lazım , var mı detaylı bilgisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 orta ve kısa pas kasman lazım senin ged. kisisel olarakta 20 top surme olmadan top surme calım sık sık secme normal top surme orta tipi yuksek secebilirsin top şişirebilmek için vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 üye olamıyorum ben kabul etmediler neden acaba :L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Ayberk Ak fistan mıydı zegna mıydı? Hesabı kapatmış moderatörler sanırım^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 fistandı sonra zegna oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 patiden oynayan kalmış mıdır şimdi başlasam girsem oyuna* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Ben oynuyorum hala B-1 grubunda Tekirdağ SK idris afsin ama paticik takımı kalmadı artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 ben de burda gorup baslamistim da tabi patiye giremedim. dondum dolastim aslinda simdi guzel bir takimdayim da tek sorun takim manageri kaleci ve antremanlar kaleci antremani = / uzuyor tabi bu durum. ama iyi maas aliyorum. simdi ne yapsam diyorum burda devam mi etsem yoksa ayrilsam mi ? Sergen Güleç (28712) ilgilenenler olursa irtibata gecebilir. MCyim ama bu sezon DM oynuyorum. 21 yasim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 adam oraya yazmis kocaman kaleci antremani yapiliyor diye bu takimda. neden gittinki madem. birsuru skill kaybin olmus. ben olsam resetlerdim o oyuncuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 hic teklif gelmedi, eski takim dagilmisti ugrasamadim sonra bu teklif geldi biliyordum yani girmeden nasil oldugunu. gecici gozuyle baktim da yine ortada teklif vs yoktu boyle kaldim sonunda. resetlemeyi dusundum de bir daha ugrasamam dedim biliyorsun uzun sürüyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 iyi bir antreman programli takim bulursam belki resetlerim evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Bugün başladım ilginçtir ki ilk isim tutan biri vardı. Mithat Bulut adamımın adı :D Çinde bir takım zor durumdaymış kalecisi yokmuş baktım maaş 4k bende başka kaleci yok kesin oynıcam her maç vardım gittim çine geliim buraya haber veriim dedim kımler neler yapıyor dıye. Birde birbiriyle hıc bagları olmayan 2 karakter yonetılebılıyor mu mesaj bıle atmıcaklar bırbırlerıne bazı oyunlarda o oluyor erepublik falan gibi bırbırıne yardımdı oydu buydu yapmadıgın surece sorun yok dıyolardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 AK-47 Ayberk AK'a selamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar