Zegna Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 yaptim teklifi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 teşekkürler =) antremana başladım bile perşembe günü bonus alıyorum hız çalışıyodum 6 şu anda perşembe garanti 7 olur =) /kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cheaterpain Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Ben de geldim Rıdvan Şafak olarak :o casusluk yapacaaaaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 hosgeldin ridvan :) bu arada batu aydogdu ryo muydu kimdi ya bizden ulasabilecek varmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 vay yavrum zürafalara çakmışız 1-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Batu Aydoğdu pasha idi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 ben cem buber, tutd a transfer oldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
od3on Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 kermit senin oyuncunun ismi ne len edit: 2 mesaj yukarda yaziyomus :d nib herif :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Heyecanlı gençler devrim yapmış, TFF yönetimi devrilmiş.. Herhangi bir pati aday oluyorsa söyleyin atalım oy :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 ben olucam aday, " futbol sahalarında başörtüsünü serbest birakicam" sloganıyla geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 beni de alın be yaw. nası girecem :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Serhan Sungur (30359) um ben. alın beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Eheh muhabbet koyu galiba, nedir bu oyun? Hattrick tarzi bisey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 fizban cok dusuk maas teklif etmissin ben red ettim onu tekrar 2binlik teklif yolladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 sözleşmede de belirttiğim gibi karın tokluğuna oynarım ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 KHaRoN said: Eheh muhabbet koyu galiba, nedir bu oyun? Hattrick tarzi bisey mi? bunda takım yönetebilmenin yanı sıra oyuncuda olabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 ben sol açık olmak istiyorum patron.. çok çalışacam olacam. ama individual training mi yapacam team training mi onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 soyle yapcan ben simdi sana bi url aticam oyundan orayi iyice okuyacan anliyacan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 fizban oyundan mesaj attim, oynamak istedin yer kolay ona gore skill kasmak lazim once. oyundan ozel mesajina bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 fizban said: ben sol açık olmak istiyorum patron.. çok çalışacam olacam. ama individual training mi yapacam team training mi onu anlamadım. ohoo sol açık ben düşünüyodum ya =( ama ben geliştim güzelleştim bile sen benim altımsın ahah =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 sol bek oliyim o zaman dicem de takımda sırf DC var defans adına. sol kanatta oynicam arkadaşım ben. sol kaleci de olurum gerekirse farketmez. zegnacım, kr@lsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 bi sonraki hafta ne program koyacaksın zenga o belli mi şimdiden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 bi de arkadaşlar benlen bi tanışın interaction point harciyim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 biz burda yeni gelenleri sevmeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 fizban takim forumu var oraya yazioz soraki haftanin antremani ona gore uyacaksin o antremana, suan daha cok yeni oldugu icin karakterin eger defans olacaksan, golculuk disinda cogu seyi verebilirsin. kondisyonu 90 in altına dusurmeden calis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar