Pasha Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 peheyt yapmisim yine asistimi. yalniz 14 kisa pasla hala %50den dusuk pas oranim var, kil oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 bi dmc oyuna 68 kondisyonla baslamis satiyorum simdi onu ceza olarak. cenk elmasi alicaz takima yapcak bisi yok eheh tekirdag birakirsa isallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 abi fenerbahçeyle yaptığımız maç inanılmaz zevkliydi ya... 1-0 öne geçtiler 1-1 yaptık 1-2 öne geçtik 2-2 yaptılar 3-2 öne geçtiler 3-3 yaptık 3-4 öne geçtik 4-4 yaptılar son dakikada gitti 3 puan elimizden kaçırdık adamları :) ama fenerbahce gibi bir deplasmandan 1 puan bunada şükür :) pfc de kızıltepeye yenilmiş şok oldum... Biz paticek 4 takımız 4 takımı birleştirsekmi ne :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 aquila satmis maci resmen, izlersen anlarsin :( oyunu baslaticak adam 4 kere gidip rakip forvete pas atti ceza sahasi icinde hemde. 2 si gol oldu zaten lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 nasil olmus o olay anlamadim. satilmis motor. alla alla. top atma mi calissak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 ulan uzuldum ya, bak gittim geldim gene mesaj yaziyorum, icim rahat etmedi, hala anlamadim olayi. bu zamana kadar olmadi boyle sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 bende uzuldum kanka hic beklemiodum senden o hareketleri sdfsdf videosu var macin takım forumunda indir izle 10 mb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 yogun tepki gelirse istifami veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 duygu somurusu yapma kac para verdiler satman icin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Techu'ya alın beni Koray Duyan (14338) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 BÜYÜK TRANSFER Uzun süredir Cenk Elmas'ın transferi için İstanbul'da bulunan PFC futbol şube sorumlusu Hüseyin Fresco, transferde pürüz kalmadığını ve en yakın zamanda Cenk Elmas'ın PFC'ye getirileceğini belirtti. Tekirdağ SK kulüp yönetiminin önceden 700k civarında teklifleri reddettiği fakat uzun süren görüşmeler sonunda futbolcunun da isteğiyle PFC'ye 400k'ya satmaya ikna olduğu belirtildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 lol cok iyi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 oyuncumun adı nihat arlı. takımlardan herangi birine girme şansım var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 patiden tutd a geldik oynicaz diye burdada yedek kulubesine oturduk beni satılık listesine koyun oynicam takıma gitmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 hangi pozisyon hangi skille tam calısır nerde yazıo bu forum linki falan verebilecek var mı? orta saha icin kisa pas top surme gibisinden yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 golcülüğü 20ye dayadım yer tutmayı da 1-2 haftada 20lerim sonra gelsin teknik gitsin hız kondisyon sdgkjsdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Ayberk Ak = Zegna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 adminlere msj attim haber gelsinde. takimi ayberk ak a geciricez, bende diger accountu kapaticam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 oyuncuyu niye kapatiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Sonunda ligteki ilk galibiyetimizi almışızda bot takıma karşı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 GEd said: oyuncuyu niye kapatiyorsun? 2 account oynamak yasak cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 zegna benide takıma alın Koray Duyan (14338) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 kermit bot takimindan ayrilman lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 tmm ayrılıp buraya yazıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 ayrıldım takımdan bekliyorum teklifinizi ^^ Koray Duyan (14338) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar