Auberon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Oyuna girmeye çalışırken servere bi türlü bağlanmadı realm selectiona girince böle bişey yazıyo bu nedemek bilgisi olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 dolu diyo birinin cıkmasını beklicen sanırım. hiç high pop bir realmde oynamadıgım için tam bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auberon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Yok abi öle deil 6 dan beri girmeye çalışıyom yani kalabalık olsa queue fln olması lazım locked ne demek anlamadım yeni karakter açmaya izin vermeyebilirsin ama var olan charlarla oyuna girebilmek lzm en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Official Forumlara baktın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auberon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 yaklaşık yarım saat önce server açıldı bişey anlamadım bu işten. (realm forumlarda da bişey yok benim gibi sızlanan bi kaç kişi sadece) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 lock dedigi sey baska queue yla alakasi yok, yani var da ole deil.hani cok doldu lam bura kitliyoz sora gelin gibi deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 lan it göksu uyucaktın hani !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar