Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

South Park yeni bölümleriyle cnbc-e de !!!...

jankis

Öne çıkan mesajlar

allaaahhh
evet aynen başlıktaki gibi
5.sezon aralıktan itibaren cnbc-e de

işte sitedeki yazı

-------------------
SOUTH PARK
Aralık ayından itibaren Cumartesi 24:00

YENİ SEZON BAŞLIYOR. BEŞİNCİ SEZONDAN BİRKAÇ İPUCU: RADIOHEAD, DAVID BLAINE, BIN LADIN DÖRTLÜ ÇETENİN KARŞISINA ÇIKIYOR. BİR DE KÖTÜ HABER BEKLİYOR SOUTH PARK TUTKUNLARINI

İlk bölüm, Scott Tenorman Must Die'da Cartman yine ‘saçma sapan' bir davanın peşine takılacak ve bu yeni maceranın sonunda karşımıza Radiohead üyeleri çıkacak. Bu arada yine sezonun başlarında Büyük Gay Al South Park'a geri dönüyor; tabii onunla birlikte tartışmalar da başlıyor.

Karşılaşacağımız bir başka ünlü ise son dönemde ‘rekor açlık denemesiyle' gündeme gelen sihirbaz David Blaine. Dörtlü çetenin dağılma tehlikesi atlatacağı bu bölümde sihirbaz Blane'nin ne işi olduğunu izleyince öğreneceğiz.

Şimdi sizlere bir soru: Eğer Cartman'a 1 milyon dolar miras kalırsa ne olur? Yanıtı vermeyelim; onun yerine bir soru daha soralım: Cartman'a 1 milyon dolar miras kaldığını öğrenen Kyle'ın tepkisi ne olur? Her iki sorunun yanıtı da sizi şaşırtacak.

Beşinci sezonun ilginç gelişmelerinden biri de South Park'ın çocuklarının, başarı şansı olmayan bir ikiliden (Mr. Mackey ve Ms. Choksondik) seks eğitimi almak zorunda kalışları olacak. Kahkahası garantili bir bölüm.

İşte ilginç ve beklenmedik bir gelişme daha: Cartman ve diğerlere kazara Afganistan'a gidiyor! Afgan çocuklarla, o güne kadar tahmin ettiklerinden çok daha fazla ortak yönleri olduğunu keşfeden çocuklar, ilerleyen bölümlerde Bin Ladin'le tanışacak ve tüm dünyada aranan Bin Ladin'den ‘bant kaydı yapmanın inceliklerini' öğrenecekler. Bu arada rahat duramayan Cartman, Ladin'i kızdıracak ve... Tabii ki öğreneceğiz devamını.

Sona yaklaştıkça, baştan uyardığınız acı gün de bir gün gelecek, karşımıza çıkacak: Kenny Dies adlı bölümde Cartman, Kenny'nin yaşamını kurtarabilmek için büyük bir mücadele verirken, Stan de bambaşka hesaplaşmalar içinde olacak. South Park için çok ama çok özel bir bölüm söz konusu. Sezon da özel, finali de... Ne demeli? Kaçırmamalı.[hline]"oh my god, aliens !
don't eat me !
i have a wife and children, eat them."
(homer simpson)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jankis, 27 November 2003 01:48 tarihinde demiş ki:
İşte ilginç ve beklenmedik bir gelişme daha: Cartman ve diğerlere kazara Afganistan'a gidiyor! Afgan çocuklarla, o güne kadar tahmin ettiklerinden çok daha fazla ortak yönleri olduğunu keşfeden çocuklar, ilerleyen bölümlerde Bin Ladin'le tanışacak ve tüm dünyada aranan Bin Ladin'den ‘bant kaydı yapmanın inceliklerini' öğrenecekler. Bu arada rahat duramayan Cartman, Ladin'i kızdıracak ve... Tabii ki öğreneceğiz devamını. [hline]"oh my god, aliens !
don't eat me !
(homer simpson)

ya bu bolum oynamıştı önceden[hline]Eşşek kuşum Shakespeare...Keşke burda olsan da uyandırsan beni sabahın köründe:( Eşşekspir diyişini özledim.
hepimiz aynı bokun içindeyiz...sadece derinlikleri farklı

MessageMeMylove...
Sosyal ağlarda paylaş

valla ilk 4 sezon divx oalrak 5. sezon rm dormatında 6. sezonda mpeg olarak elimde mevcut.
Kenny i kaybetcez (6. sezonun sonuna kadar) Miss Chocksondick diye sarkık memeli bir 4. sınıf hocası gelecek. Bu hocanın mr Garisondan eğitim aldığı bölüm değişettir (Present them!)
Mr garrison ana sınıfı öğretmeni oluyor çocuklarına sex eğitimi veriyor. 5. sezonda da süper bölümler mevcuttur izleyiniz :)[hline]NO PAIN NO GAIN

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jaan, 27 November 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
Miss Chocksondick diye sarkık memeli bir 4. sınıf hocası gelecek.
[hline]NO PAIN NO GAIN

bu hoca zaten 4.sezonda geldi
yani cnbc-e'de verildi ;)[hline]"oh my god, aliens !
don't eat me !
(homer simpson)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LevieMaxilack, 27 November 2003 01:51 tarihinde demiş ki:
said:
jankis, 27 November 2003 01:48 tarihinde demiş ki:
İşte ilginç ve beklenmedik bir gelişme daha: Cartman ve diğerlere kazara Afganistan'a gidiyor! Afgan çocuklarla, o güne kadar tahmin ettiklerinden çok daha fazla ortak yönleri olduğunu keşfeden çocuklar, ilerleyen bölümlerde Bin Ladin'le tanışacak ve tüm dünyada aranan Bin Ladin'den ‘bant kaydı yapmanın inceliklerini' öğrenecekler. Bu arada rahat duramayan Cartman, Ladin'i kızdıracak ve... Tabii ki öğreneceğiz devamını. [hline]"oh my god, aliens !
don't eat me !
(homer simpson)

ya bu bolum oynamıştı önceden[hline]Eşşek kuşum Shakespeare...Keşke burda olsan da uyandırsan beni sabahın köründe:( Eşşekspir diyişini özledim.
hepimiz aynı bokun içindeyiz...sadece derinlikleri farklı

MessageMeMylove...

2 yada 3 gun önce o bolum rtl de de verildi ben orda izledim baya iiiydi..[hline]aente is alone this way
aente: Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist

headquarters of online games
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jankis, 27 November 2003 18:48 tarihinde demiş ki:
bu arada o bin ladin bölümünün 6.sezonda olduğunu öğrendim
demek ki cnbc-e vermemiş önceden[hline]"oh my god, aliens !
don't eat me !
(homer simpson)

ben zannetmiyorum. Osama Bin Ladin Has Farty Pants hatta bölümün ismi.[hline]Many nights we prayed
With no proof anyone could hear
In our hearts a hope for a song
We barely understood
Now we are not afraid

MessageMeMylove...
Sosyal ağlarda paylaş

Yuppie!!![hline]
DynamicK, 02 November 2003 23:09 tarihinde demiş ki:
supermen gazeteciydi mesela ama süper adamdı yane ucuyodu
Aurora, 01 November 2003 18:43 tarihinde demiş ki:
Bizim mahallenin davulcusu Portnoy olacaktı...
Her gün oruç tutardım
aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki:
I am very şaşıring olayı..
Sosyal ağlarda paylaş

Shut up fat *ss![hline]
DynamicK, 02 November 2003 23:09 tarihinde demiş ki:
supermen gazeteciydi mesela ama süper adamdı yane ucuyodu
Aurora, 01 November 2003 18:43 tarihinde demiş ki:
Bizim mahallenin davulcusu Portnoy olacaktı...
Her gün oruç tutardım
aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki:
I am very şaşıring olayı..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...