jankis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 allaaahhh evet aynen başlıktaki gibi 5.sezon aralıktan itibaren cnbc-e de işte sitedeki yazı ------------------- SOUTH PARK Aralık ayından itibaren Cumartesi 24:00 YENİ SEZON BAŞLIYOR. BEŞİNCİ SEZONDAN BİRKAÇ İPUCU: RADIOHEAD, DAVID BLAINE, BIN LADIN DÖRTLÜ ÇETENİN KARŞISINA ÇIKIYOR. BİR DE KÖTÜ HABER BEKLİYOR SOUTH PARK TUTKUNLARINI İlk bölüm, Scott Tenorman Must Die'da Cartman yine ‘saçma sapan' bir davanın peşine takılacak ve bu yeni maceranın sonunda karşımıza Radiohead üyeleri çıkacak. Bu arada yine sezonun başlarında Büyük Gay Al South Park'a geri dönüyor; tabii onunla birlikte tartışmalar da başlıyor. Karşılaşacağımız bir başka ünlü ise son dönemde ‘rekor açlık denemesiyle' gündeme gelen sihirbaz David Blaine. Dörtlü çetenin dağılma tehlikesi atlatacağı bu bölümde sihirbaz Blane'nin ne işi olduğunu izleyince öğreneceğiz. Şimdi sizlere bir soru: Eğer Cartman'a 1 milyon dolar miras kalırsa ne olur? Yanıtı vermeyelim; onun yerine bir soru daha soralım: Cartman'a 1 milyon dolar miras kaldığını öğrenen Kyle'ın tepkisi ne olur? Her iki sorunun yanıtı da sizi şaşırtacak. Beşinci sezonun ilginç gelişmelerinden biri de South Park'ın çocuklarının, başarı şansı olmayan bir ikiliden (Mr. Mackey ve Ms. Choksondik) seks eğitimi almak zorunda kalışları olacak. Kahkahası garantili bir bölüm. İşte ilginç ve beklenmedik bir gelişme daha: Cartman ve diğerlere kazara Afganistan'a gidiyor! Afgan çocuklarla, o güne kadar tahmin ettiklerinden çok daha fazla ortak yönleri olduğunu keşfeden çocuklar, ilerleyen bölümlerde Bin Ladin'le tanışacak ve tüm dünyada aranan Bin Ladin'den ‘bant kaydı yapmanın inceliklerini' öğrenecekler. Bu arada rahat duramayan Cartman, Ladin'i kızdıracak ve... Tabii ki öğreneceğiz devamını. Sona yaklaştıkça, baştan uyardığınız acı gün de bir gün gelecek, karşımıza çıkacak: Kenny Dies adlı bölümde Cartman, Kenny'nin yaşamını kurtarabilmek için büyük bir mücadele verirken, Stan de bambaşka hesaplaşmalar içinde olacak. South Park için çok ama çok özel bir bölüm söz konusu. Sezon da özel, finali de... Ne demeli? Kaçırmamalı.[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 said: jankis, 27 November 2003 01:48 tarihinde demiş ki: İşte ilginç ve beklenmedik bir gelişme daha: Cartman ve diğerlere kazara Afganistan'a gidiyor! Afgan çocuklarla, o güne kadar tahmin ettiklerinden çok daha fazla ortak yönleri olduğunu keşfeden çocuklar, ilerleyen bölümlerde Bin Ladin'le tanışacak ve tüm dünyada aranan Bin Ladin'den ‘bant kaydı yapmanın inceliklerini' öğrenecekler. Bu arada rahat duramayan Cartman, Ladin'i kızdıracak ve... Tabii ki öğreneceğiz devamını. [hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) ya bu bolum oynamıştı önceden[hline]Eşşek kuşum Shakespeare...Keşke burda olsan da uyandırsan beni sabahın köründe:( Eşşekspir diyişini özledim. hepimiz aynı bokun içindeyiz...sadece derinlikleri farklı MessageMeMylove... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 valla ben izledim ama hangi sezon olduğundan emin olamıyorum[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 bence gelmiş geçmiş en iyi bölümdür 501 radiohead konuklu daha ilk hafta yayınlanıcak bölüm kaçırılmaması farzdır efem[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 southpark rule. cartman ın 1 milyon $ la ne yapcagını sölemicezmi burda şimdi.[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 valla ilk 4 sezon divx oalrak 5. sezon rm dormatında 6. sezonda mpeg olarak elimde mevcut. Kenny i kaybetcez (6. sezonun sonuna kadar) Miss Chocksondick diye sarkık memeli bir 4. sınıf hocası gelecek. Bu hocanın mr Garisondan eğitim aldığı bölüm değişettir (Present them!) Mr garrison ana sınıfı öğretmeni oluyor çocuklarına sex eğitimi veriyor. 5. sezonda da süper bölümler mevcuttur izleyiniz :)[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 said: Jaan, 27 November 2003 14:22 tarihinde demiş ki: Miss Chocksondick diye sarkık memeli bir 4. sınıf hocası gelecek. [hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 bu hoca zaten 4.sezonda geldi yani cnbc-e'de verildi ;)[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 said: LevieMaxilack, 27 November 2003 01:51 tarihinde demiş ki: said: jankis, 27 November 2003 01:48 tarihinde demiş ki: İşte ilginç ve beklenmedik bir gelişme daha: Cartman ve diğerlere kazara Afganistan'a gidiyor! Afgan çocuklarla, o güne kadar tahmin ettiklerinden çok daha fazla ortak yönleri olduğunu keşfeden çocuklar, ilerleyen bölümlerde Bin Ladin'le tanışacak ve tüm dünyada aranan Bin Ladin'den ‘bant kaydı yapmanın inceliklerini' öğrenecekler. Bu arada rahat duramayan Cartman, Ladin'i kızdıracak ve... Tabii ki öğreneceğiz devamını. [hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) ya bu bolum oynamıştı önceden[hline]Eşşek kuşum Shakespeare...Keşke burda olsan da uyandırsan beni sabahın köründe:( Eşşekspir diyişini özledim. hepimiz aynı bokun içindeyiz...sadece derinlikleri farklı MessageMeMylove... 2 yada 3 gun önce o bolum rtl de de verildi ben orda izledim baya iiiydi..[hline]aente is alone this way aente: Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist headquarters of online games Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 bu arada o bin ladin bölümünün 6.sezonda olduğunu öğrendim demek ki cnbc-e vermemiş önceden[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 hadı tv basına...[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Pyro_ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Kesin araya eski bölumlerınden sıkıstırcaklar ama neyse beklioruz :)[hline]Grandmaster Welet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 said: jankis, 27 November 2003 18:48 tarihinde demiş ki: bu arada o bin ladin bölümünün 6.sezonda olduğunu öğrendim demek ki cnbc-e vermemiş önceden[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) ben zannetmiyorum. Osama Bin Ladin Has Farty Pants hatta bölümün ismi.[hline]Many nights we prayed With no proof anyone could hear In our hearts a hope for a song We barely understood Now we are not afraid MessageMeMylove... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 hurray :)[hline]Teröre HAYIR ! Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 heyyo.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Yuppie!!![hline] DynamicK, 02 November 2003 23:09 tarihinde demiş ki: supermen gazeteciydi mesela ama süper adamdı yane ucuyodu Aurora, 01 November 2003 18:43 tarihinde demiş ki: Bizim mahallenin davulcusu Portnoy olacaktı... Her gün oruç tutardım aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki: I am very şaşıring olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 sweeet ![hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Shut up fat *ss![hline] DynamicK, 02 November 2003 23:09 tarihinde demiş ki: supermen gazeteciydi mesela ama süper adamdı yane ucuyodu Aurora, 01 November 2003 18:43 tarihinde demiş ki: Bizim mahallenin davulcusu Portnoy olacaktı... Her gün oruç tutardım aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki: I am very şaşıring olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 "You wanna get high...?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 cartman: towelie, you're the worst character ever lol süper[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 5. sezonda Timmy ve Jimmy nin bir kavgalı bölümleri var, Cripple Fight die manyaktır. Onun dışında "It Hits The Fan"(502. bölüm) , "Super Best Friends"(504.) ve "Proper Condom Use"(507.) birbirinden ayrı güzellikte bölümlerdir.. 5. sezon hakkında daha fazla bilgi için tıkınız.[hline]My poor firend me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 lol not not kenny aşmıştı[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Akşam ki bölüm 4. sezonun son bölümüydü.. 5 e gelicek hafta başlarlar herhalde..[hline]My poor firend me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Super Best Friends her hangi bir turk tv kanali tarafindan yayinlanamaz hehe [Bu mesaj HellHound tarafından 30 November 2003 21:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 oley... yeni sez00000000000n!... hop bi dk ya.. aman neyse isleris.. dersanede neymis SP varken ::) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Allah be..[hline]ilk o vardı.. kalhiae koç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar